Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2021 15:13
Čas čtení 0:58
Adam Novosad

Jake Paul znovu vyzývá Conora McGregora na souboj. Směšný idiot, vynadal mu na revanš šéf UFC Dana White

Jake Paul znovu vyzývá Conora McGregora na souboj. Směšný idiot, vynadal mu na revanš šéf UFC Dana White
Zdroj: Getty Images/Leon Bennett
NEWS
Uložit Uložené

Kontroverzní youtuber se svého snu o souboji s McGregorem nevzdal.

Sláva mu stoupá do hlavy. Jake Paul během uplynulého víkendu úspěšně zvládl souboj s bývalým bojovníkem MMA Benem Askrenem, jehož poslal k zemi, a vyhrál díky technickému knockoutu, a tak nyní znovu vyzývá Conora McGregora, ať se s ním postaví do ringu. Paul po zápase s Askrenem konstatoval, že zápas s McGregorem se stal mnohem realističtějším než dosud, informuje SportBible.

Doporučeno
Superliga skončila dříve, než začala. Za miliardy eur se z ní nikdy nemělo vypadávat, ale odmítli ji fanoušci i mistři Superliga skončila dříve, než začala. Za miliardy eur se z ní nikdy nemělo vypadávat, ale odmítli ji fanoušci i mistři 21. dubna 2021 16:01

Šéf organizace UFC Dana White, v níž McGregor bojuje, má ale jiný názor. „Proč se nepobiješ s po**aným boxerem? Proč, k**a, tito chlapi stále baví s UFC bojovníky?“ rozčiloval se White na obranu své organizace.

Domů
Sdílet
Diskuse