Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2021 16:49
Čas čtení 1:08
Adam Smeták

Zeman vystoupí s mimořádným projevem v neděli dopoledne. Víme, kde jej naladit

Zeman vystoupí s mimořádným projevem v neděli dopoledne. Víme, kde jej naladit
Zdroj: Kancelář prezidenta republiky
NEWS
Uložit Uložené

Prezident republiky by se měl vyjádřit ke kauze Vrbětice.

Prezident republiky Miloš Zeman vystoupí v neděli v 11 dopoledne na TV Prima a CNN Prima News. Uvedl to jeho tiskový mluvčí Jiří Ovčáček. Hlava státu by se měla vyjádřit ke kauze Vrbětice, kterou zatím nijak nekomentovala. Působení ruských agentů na našem území se přitom na veřejnosti začalo řešit již v sobotu a eskalující napětí mezi Ruskem a Českem mezitím stihlo utichnout.

Prezident se k situaci ohledně Vrbětic vyjádřil skrze svého mluvčího minulou sobotu pouze v neutrálním tónu. „Prezident republiky byl o případu informován panem předsedou vlády i panem vicepremiérem v průběhu soboty. Prezident republiky tedy veškeré informace má k dispozici. Nejvyšší ústavní činitelé postupují v součinnosti,“ napsal tehdy. Od té doby Zeman nijak dění mezi Ruskem a Českem nekomentoval.

Doporučeno
Hamáček se pustil do Bartoše: „Co navrhujete Vy? Zatím bojujete jen na Twitteru!” Hamáček se pustil do Bartoše: „Co navrhujete Vy? Zatím bojujete jen na Twitteru!” 22. dubna 2021 8:04
Domů
Sdílet
Diskuse