Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2021 9:19
Čas čtení 0:45
Kamila Šebestová

Youtuber Logan Paul se utká s Floydem Mayweatherem v červnu

Youtuber Logan Paul se utká s Floydem Mayweatherem v červnu
Zdroj: Getty Images/Jayne Kamin-Oncea
NEWS FLOYD MAYWEATHER LOGAN PAUL
Uložit Uložené

Boxery čeká exhibiční zápas 6. června.

Exhibiční zápas youtubera Logana Paula s profesionálním boxerem Floydem Mayweatherem proběhne 6. června. Zápasníci budou podle Sky News bojovat na stadionu Hard Rock v Miami.

Youtuber se sice věnuje boxu profesionálně, ale zatím má za sebou jen jeden zápas. Floyd Mayweather je světový šampión v boxu, vyhrál už okolo 15 světových titulů. Dá se tedy říci, že Loganu Paulovi odvaha nechybí. 

Doporučeno
15 dobrovolníků strávilo 40 dní v jeskyni bez mobilů a denního světla. Stalo se to, s čím počítali vědci 15 dobrovolníků strávilo 40 dní v jeskyni bez mobilů a denního světla. Stalo se to, s čím počítali vědci 26. dubna 2021 19:14

Ačkoli jde jen o exhibiční zápas, lze předpokládat, že Logan Paul bude chtít v souboji zapůsobit, a proto do něj půjde naplno, zatímco Floyd Mayweather se nebude chtít nechat zahanbit. 

Oba boxeři se na sociálních sítích dlouhodobě popichovali, zápas měl být už v únoru, ale nakonec se přeložil na 6. června.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Domů
Sdílet
Diskuse