Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2021 11:45
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

V rodinném domě v Praze došlo k pobodání. Následně policie pátrala po 14letém potenciálně ozbrojeném chlapci

V rodinném domě v Praze došlo k pobodání. Následně policie pátrala po 14letém potenciálně ozbrojeném chlapci
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Pražští policisté vyšetřovali hrozivý útok nožem a pohřešování čtrnáctiletého mladíka. Případy spolu možná souvisí, mladistvý se již našel.

Pražští policisté museli v noci řešit násilný trestný čin. V noci na středu někdo v Ploskovické ulici v pražských Dolních Chabrech pobodal dvojici lidí. Podle serveru Blesk.cz byli oběťmi žena a její nezletilý syn. Web se domnívá, že čin mohl spáchat čtrnáctiletý mladík, kterého policie „v souvislosti s vyšetřováním násilného trestného činu“ hledala. Pohřešovaný se ve středu před polednem našel.

Doporučeno
Pátrání po Tomášovi z Brna: Co všechno zatím o případu víme? Pátrání po Tomášovi z Brna: Co všechno zatím o případu víme? 26. dubna 2021 11:40

Policie od včerejší noci vyšetřovala násilný trestný čin na Praze 8. Vzápětí policie zveřejnila tiskovou zprávu, že pátrá po čtrnáctiletém mladíkovi, který by mohl být zraněný a také ozbrojený

Domů
Sdílet
Diskuse