Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2021 11:40
Čas čtení 2:30
Vojtěch Vanda

Pátrání po Tomášovi z Brna: Co všechno zatím o případu víme?

Pátrání po Tomášovi z Brna: Co všechno zatím o případu víme?
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI PÁTRÁNÍ PO TOMÁŠOVI Z BRNA
Uložit Uložené

Pohřešovaný patnáctiletý Tomáš, který se ztratil už skoro před dvěma týdny, není stále k nalezení.

Ani dvanáct dní po vyhlášení pátrání nemají policisté, hasiči, dobrovolníci ani rodina patnáctiletého Tomáše z Brna ponětí, kam chlapec zmizel. Rodina jej naposledy viděla ve středu 14. dubna, kdy se měl sejít s přáteli. Od té doby se povedlo poskládat obrázek, co se vlastně před zmizením Tomáše dělo. Rozhodli jsme se proto sepsat všechny poznatky do jednoho článku. Víme toho málo, neboť na případ je vzhledem k věku pohřešovaného uděleno embargo.

Doporučeno
KVÍZ: Vše, co jsi chtěl vědět o alkoholu a jeho účincích KVÍZ: Vše, co jsi chtěl vědět o alkoholu a jeho účincích 30. března 2021 14:07

Patnáctiletého Tomáše Pospíšila z Brna začala jeho rodina pohřešovat ještě večer, ve středu 14. dubna, kdy se nevrátil domů. Na policii byla situace hlášena kolem půlnoci. Muži zákona začali hned obratem po chlapci pátrat v terénu, konkrétně v městské části Brno-Jundrov, kde měl být naposledy spatřen. Nepodařilo se jej najít ani přesto, že okolí pročesával vrtulník s termovizí.

Domů
Sdílet
Diskuse