Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento obsah vznikl ve spolupráci se společností TV Nova.
29. dubna 2021 15:00
Čas čtení 1:45
Vojtěch Vanda

Svatba na první pohled se vrací. Na Voyo najdeš první díly z Austrálie, které jsou „drsnější než dřív“

Svatba na první pohled se vrací. Na Voyo najdeš první díly z Austrálie, které jsou „drsnější než dřív“
Zdroj: se svolením TV Nova
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bavila tě česká Svatba na první pohled? Pak tě potěší zpráva, že na Voyo startuje znova. Tentokrát zjistíš, zda láska na první pohled funguje i v Austrálii.

Existuje láska na první pohled? Je tento cit tak silný, že se může přetavit v manželství na celý život? To už se mohli diváci u televize a na videoportálu Voyo přesvědčit u české verze Svatby na první pohled. Neotřelý koncept reality show, v níž se dvě osoby poprvé setkají až před oltářem, získal oblibu všude na světě. Proto nyní bude moci divák na Voyo zjistit, jaké emoce vzplanuly u párů v Austrálii.

Doporučeno
Svatba na první pohled: Tři vítěžové a poražený Radek Svatba na první pohled: Tři vítěžové a poražený Radek 17. prosince 2020 10:33

Že unikátní sociální experiment a televizní zábava jde dohormady, potvrdili tvůrci reality show Svatba na první pohled, jejíž oblíbenost v Česku a na Slovensku byla zřejmá. Statisíce diváků u televizních obrazovek sledovaly, jestli opravdu dokáže láska k cizí osobě zažehnout až těsně před oltářem.

Z toho důvodu se videoportál Voyo rozhodl uvést Svatbu na první pohled, tentokrát však půjde o páry z Austrálie. Proč? Tři řady z exotické destinace, které se Voyo chystá postupně uvést, mají v sobě totiž několik poprvé

Svatba na první pohled Austrálie
Zdroj: Voyo

V show se setká dvacet účastníků, kteří před vstupem do experimentu projít různými testy: podstoupili psychologické vyšetření, test kompatibility DNA, čichový test a test atraktivity. Z nich se vytvořilo deset párů, které budou sezdány v jeden den. Projdou si líbánky, vyzkouší si společné bydlení a také stráví čas s příbuznými.

V poslední řadě přijde oblíbený Den rozhodnutí – konečné slovo, kde se budou muset účastníci vyjádřit k tomu, jestli ve vztahu vidí perspektivu nebo ne. A prý bude o co stát; klinická psycholožka Trisha Stratford to komentovala následovně: „Bude to velké, odvážné, a drsnější než dřív.“

Jednovaječná dvojčata, víkendový striptér

Koho uvidíš mezi soutěžícími? Například jednatřicetiletá jednovaječná dvojčata Sharon a Michelle, která se přihlásila společně a společně se také objeví před oltářem. Před trojčlennou porotou tak stojí výzva: dokáží dvojčatům najít dokonalá dvojčata? Do experimentu se přihlásil i čtyřiapadesátiletý John, pro kterého půjde již o druhou svatbu, a jenž je nejstarším soutěžícím.

Svatba na první pohled Austrálie
Zdroj: Voyo

Nejvíce emocí se ale očekává u páru, jehož součástí bude Michael, jenž je přes týden úředníkem, ale o víkendu striptérem. Jeho vize o své budoucí je navíc jasná – musí mít malá ouška a šedesát kilogramů. Jestli se jeho preference budou shodovat se záměry odborníků, bude jistě zajímavé sledovat.

Doporučeno
Svatba na první pohled: „Jsi línej, jsi typický Čech, tvoje sebevědomí bych chtěla mít,“ vyslechl si Pavel Svatba na první pohled: „Jsi línej, jsi typický Čech, tvoje sebevědomí bych chtěla mít,“ vyslechl si Pavel 3. prosince 2020 12:24

Novinkou v soutěži je pravidlo, že se všechny nevěsty a všichni ženichové potkají již den před svatbou. Samozřejmě ale páry zvlášť. Zde se mohou jednotliví aktéři podělit s motivací, proč se vlastně do experimentu zapojili. Po svatbách se zase všech dvacet osob sejde dohromady, což může vyvolat pochyby. Byly rozhodnutí odborníků správné a přiřadili k sobě správné páry?

Dozvíš se, když naladíš Voyo. Již nyní se na videoplatformě nachází devět epizod, postupně se ale budou přidávat čtyři epizody každý týden. Na konci roku bys tak na Voyo měl najít tři řady zbrusu nových lidských příběhů

Domů
Sdílet
Diskuse