Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2020 12:24
Čas čtení 2:44
Tereza Šnajdrová

Svatba na první pohled: „Jsi línej, jsi typický Čech, tvoje sebevědomí bych chtěla mít,“ vyslechl si Pavel

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Televize Nova ve středu večer odvysílala šestý díl reality show Svatba na první pohled, v níž mají svatbu lidé, kteří se předtím nikdy neviděli.

Svatba na první pohled je reality show vysílána TV Nova, v níž se pomocí vědy spojí dva neznámí lidé, kteří se poprvé uvidí až před oltářem. V minulém díle jsme mohli vidět, že vztah Natálie s Františkem se utužuje, Štěpánka s Pavlem se vrátili z kouzelných líbánek a začali se zabydlovat v Plzni, ze svatební cesty do Slovinka přijela i věčně naštvaná Petra s Reném a čtvrtý pár, který tvoří emotivní Radek a Simona, byl konečně sezdán.

Doporučeno
Svatba na první pohled: Věčně nespokojená Petra a plačící Radek Svatba na první pohled: Věčně nespokojená Petra a plačící Radek 26. listopadu 2020 12:24

Petra nevaří, Petra neplave

René s Petrou se i nadále zabydlují ve svém pronajatém bytě v centru Prahy a stále řeší nevyváženost jejich vztahu. Když se René vrátil z posilovny, tak jeho manželka nebyla doma, a proto se rozhodl volný čas využít k samostudiu toho, jak být lepším manželem. Místo článků na internetu by se možná mohl Petry zeptat sám, jak na to, neboť darování růže, které mu webové stránky poradily, akorát plavovlásku naštvalo.

Po schůzce u psychoterapeuta se Petra trochu uklidnila a manželovi dokonce uvařila večeři, a to i přes to, že sama maso nejí. „Nechce se mi vařit, nemám ráda vaření,“ neodpustila si poznámku Petra a tak se zdá, že Reného manželku nebaví vůbec nic.

Svatba na první pohled: „Poser se ze sebe, tvoje sebevědomí bych chtěla mít,“ vyslechl si Pavel
Zdroj: instagram.com/the.deadpool.mma

Domů
Sdílet
Diskuse