Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. listopadu 2020 12:24
Čas čtení 2:18
Tereza Šnajdrová

Svatba na první pohled: Věčně nespokojená Petra a plačící Radek

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Televize Nova ve středu večer odvysílala pátý díl reality show Svatba na první pohled, v níž mají svatbu lidé, kteří se předtím nikdy neviděli.

Svatba na první pohled je reality show vysílána TV Nova, v níž se pomocí vědy spojí dva neznámí lidé, kteří se poprvé uvidí až před oltářem. V minulém díle byl představen čtvrtý a zároveň poslední pár tohoto experimentu, jehož svatba byla kvůli nepřízni počasí přerušena. Ideálních líbánek si i nadále užívala Štěpánka s Pavlem, Natálie se konečně začala chovat jako správná manželka a Petra si stále stěžovala na všechno, co si pro dvojici produkce připravila.

Doporučeno
Jsou účastníci Svatby na první pohled najatí herci? Ženich už dříve vystupoval v televizi Jsou účastníci Svatby na první pohled najatí herci? Ženich už dříve vystupoval v televizi 26. listopadu 2020 11:00

On co slovo, to perla,“ hodnotí vztah s Pavlem Štěpánka

Pavel a Štěpánka si i nadále užívají kouzelných líbánek ve slunečném Řecku, a to i přes to, že den jejich odletu se blíží. Poslední den v Řecku si Pavel pro svoji nevěstu připravil piknik na velmi romantickém místě, což Štěpánka náležitě ocenila. Řeč přišla dokonce už i na to, kde bude dvojice po návratu bydlet, na čemž se shodli.

První zlom v jejich vztahu pak nastal po návratu do Česka, kdy Štěpánku na letišti pohltila panika a začala o vztahu mírně pochybovat. To rozhodilo i ženicha, avšak vše dobře dopadlo, Štěpánka se omluvila a přiznala, že vztah s Pavlem ji činí opravdu šťastnou: „On co slovo, to perla,“ hodnotí jejich soužití.

Svatba na první pohled: Věčně nespokojená Petra a ubrečený Radek
Zdroj: instagram.com/svatbanaprvnipohled

Domů
Sdílet
Diskuse