Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2021 18:05
Čas čtení 0:50
Vojtěch Vanda

Otevření zahrádek: Ministerstvo zdravotnictví uvažuje, že by mohlo proběhnout dříve

Otevření zahrádek: Ministerstvo zdravotnictví uvažuje, že by mohlo proběhnout dříve
Zdroj: FOTO TASR - Martin Baumann
NEWS
Uložit Uložené

Rozvolnění s otevřením zahrádek restaurací by mělo přijít až s aktivováním čtvrtého „balíčku“ ministra Arenbergera. Momentální situace ale nevylučuje, že by se nemohlo otevřít dříve.

Čtvrtý „balíček“ ministra zdravotnictví Petra Arenbergera (za ANO), jakožto jedna ze šesti etap rozvolňování koronavirových opatření, by měl vejít v platnost, jak uvedla v rozhovoru pro iROZHLAS.cz hlavní hygienička Pavla Svrčinová, na přelomu května a června. S postupně se lepšícím počasím to ale vypadá, že by mohlo ministerstvo otevřít zahrádky dříve.

Doporučeno
V pondělí 10. května se otevřou všechny obchody V pondělí 10. května se otevřou všechny obchody 29. dubna 2021 16:54

Podle zjištění webu Seznam Zprávy bychom se mohli oficiálně občerstvit na zahrádkách hospod a restaurací už dříve, nicméně příští týden to určitě ještě nebude. Na plánu otevření zahrádek i dříve než ve čtvrtém rozvolňovacím balíčku však ministerstvo zdravotnictví údajně pracuje.

Domů
Sdílet
Diskuse