Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2021 18:01
Čas čtení 0:54
Adam Novosad

Herečka odmítla Bena Afflecka v seznamovací aplikaci, protože nevěřila, že je to opravdu on. Herec jí poslal smutné video

Herečka odmítla Bena Afflecka v seznamovací aplikaci, protože nevěřila, že je to opravdu on. Herec jí poslal smutné video
Zdroj: Frazer Harrison/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Ben Affleck poslal herečce video, ve kterém jí stručně oznamuje, že nešlo o falešný účet.

Seznamovací aplikace jsou plné falešných účtů a uživatelů vydávajících se za jiné lidi. Není proto divu, pokud odmítneš uvěřit, že ses zalíbila hollywoodskému herci Benu Affleckovi, informuje Complex.

Herečka Nivia Jay na svém TikToku zveřejnila video o tom, jak jí v seznamovací aplikaci Raye vzniklo spojení s profilem používajícím fotografie Bena Afflecka, ale ona samozřejmě nevěřila, že jde skutečně o herce, a tak spojení rovnou zrušila.

Doporučeno
V Chorvatsku si homosexuální páry budou moci adoptovat děti, rozhodl soud V Chorvatsku si homosexuální páry budou moci adoptovat děti, rozhodl soud 5. května 2021 19:03
@nivinejay

Sorry Ben 🥺🥱 #raya #benaffleck #dating #fyp

♬ original sound - Amir Yass

Seznamovací aplikace Raya je přitom exkluzivní sociální sítí, která původně vznikla pro navazování nových vztahů pro vyšší vrstvy společnosti střežící si své soukromí.

Dnes ovšem slouží nejen k randění, ale i k navazování pracovních kontaktů. Ani tento fakt Nivii Jay nepřesvědčil, že se skutečně zalíbila Benu Affleckovi. Vše se změnilo ve chvíli, kdy si herec všiml, že mu spojení s herečkou z aplikace zmizelo.

Doporučeno
Youtuber Jon Mariánek vyzývá na zápas Karlose Vémolu, nabízí mu 10 milionů korun. Terminátor se mu ale vysmál Youtuber Jon Mariánek vyzývá na zápas Karlose Vémolu, nabízí mu 10 milionů korun. Terminátor se mu ale vysmál 5. května 2021 7:42
Namísto rezignace vzal do ruky smartphone a natočil krátké video, ve kterém se Nivie ptá, proč si ho z aplikace odstranila, vždyť je to skutečně on. Video jí následně poslal na Instagram, a tak ho jako humorné ospravedlnění zavěsila na TikTok, kde si lidé okamžitě začali ze smutného Bena Afflecka utahovat.
Domů
Sdílet
Diskuse