Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2021 16:34
Čas čtení 0:38
Daniel Mikolášik

U bývalého policisty v El Salvadoru našli hrůzostrašný nález: Na zahradě zakopal těla sedmi žen a tří dětí

U bývalého policisty v El Salvadoru našli hrůzostrašný nález: Na zahradě zakopal těla sedmi žen a tří dětí
Zdroj: Flickr/Chiot's Run/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Expolicista je podezřelý ze sexuálních trestných činů a celkově z 13 vražd.

V středoamerické zemi El Salvador ve městě Chalchuapa našli vyšetřovatelé na pozemku bývalého policisty deset zakopaných těl. Šlo o tři děti a sedm žen. Aktuálně je 51letý Hugo Osorio Chávez Osorio podezřelý ze sexuálních trestných činů a celkově z 13 vražd, informuje arabská televizní stanice Al-Džazíra.

Zadrželi ho ještě minulý týden v sobotu kvůli podezření z vraždy ženy a její dospělé dcery. Policie jejich těla našla v jeho domě v kaluži krve poté, co sousedé slyšeli ženský křik ozývající se z domu expolicisty. K činu se přiznal. Před usmrcením ženy údajně ještě sexuálně zneužil.

Doporučeno
V německé řece našli 500 lidských kostí. Sériový vrah s přezdívkou Řezník z Hannoveru v ní pochovával oběti V německé řece našli 500 lidských kostí. Sériový vrah s přezdívkou Řezník z Hannoveru v ní pochovával oběti 14. září 2020 10:14

Muž podle ministra pro bezpečnost Gustava Villatoa vykazuje psychopatické chování. Během vyšetřování následně objevili na pozemku zakopaná těla dalších sedmi žen a tří dětí. Mezi nimi byla i sedmileté dívka a chlapci ve věku 2 a 9 let.

Muže z policejního sboru vyloučili za agresivní chování. Ve vězení už strávil 5 let. Vraždil údajně pro potěšení a na objednávku. V oblasti, kde působil, evidují nejméně dalších 25 pohřešovaných lidí, kteří mohou patřit mezi jeho oběti.

Domů
Sdílet
Diskuse