Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2021 9:37
Čas čtení 0:44
Jakub Paulík

Geralt se v 2. sérii Zaklínače pouští do akce. Netflix láká diváky další krátkou ukázkou

Geralt se v 2. sérii Zaklínače pouští do akce. Netflix láká diváky další krátkou ukázkou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zanedlouho se zřejmě dočkáme i plnohodnotného traileru.

Po prvním krátkém teaseru, ve kterém nám Netflix ukázal Ciri (Freya Allan) v 2. sérii Zaklínače, tu máme další ukázku s Geraltem (Henry Cavill). Video na svém instagramovém účtu sdílel i samotný představitel hlavního hrdiny.

Doporučeno
Slovák Vladimír Furdík je Night Kingem v Game of Thrones. Jak se zkušený a talentovaný kaskadér dostal na vrchol Hollywoodu? (Rozhovor) Slovák Vladimír Furdík je Night Kingem v Game of Thrones. Jak se zkušený a talentovaný kaskadér dostal na vrchol Hollywoodu? (Rozhovor) 30. července 2017 12:13

Příběhově se zřejmě hned na úvod přesuneme na Kaer Morhen, do prastarého útočiště zaklínačů ze školy Vlka, kde budou Geralt a jeho kolegové trénovat Ciri. Podle fotografií od Netflixu je čarodějka Yennefer po bitvě o Sodden z 1. série pořádně dobitá. Geralt si navíc bude jistý čas myslet, že v boji proti Nilfgaardu zemřela.

Domů
Sdílet
Diskuse