Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Sobota 14. 5. 2022
15:24
Netflix vydal akční trailer na seriál Resident Evil. Vypadá lépe než všechny dosavadní filmy a seriály.Netflix vydal akční trailer na seriál Resident Evil. Vypadá lépe než všechny dosavadní filmy a seriály.
9:46
Elon Musk pozastavuje koupi Twitteru kvůli fejkovým účtům. Akcie firmy již klesly o více než 13 procent.Elon Musk pozastavuje koupi Twitteru kvůli fejkovým účtům. Akcie firmy již klesly o více než 13 procent.
Pátek 13. 5. 2022
19:36
V Černém moři hromadně hynou delfíni. Podle vědců za to může válka na Ukrajině.V Černém moři hromadně hynou delfíni. Podle vědců za to může válka na Ukrajině.
18:42
Kendrick Lamar přijede do Prahy. Se svou tour se v Česku zastaví na začátku října.Kendrick Lamar přijede do Prahy. Se svou tour se v Česku zastaví na začátku října.
17:48
V Chorvatsku budou mít od roku 2023 eura. Parlament schválil přechod z kuny na společnou měnu.
16:08
Cadillac představil vrcholný Escalade-V. Má 690 koní, jde tak o nejvýkonnější full-size SUV.Cadillac představil vrcholný Escalade-V. Má 690 koní, jde tak o nejvýkonnější full-size SUV.