Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. května 2022 21:24
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Netflix vydal akční trailer na seriál Resident Evil. Vypadá lépe než všechny dosavadní filmy a seriály

Netflix vydal akční trailer na seriál Resident Evil. Vypadá lépe než všechny dosavadní filmy a seriály
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Netflix ukázal první záběry ze seriálu Resident Evil. Minimálně to vypadá tak, že tvůrci seriálu konečně dostali pořádný rozpočet.

Netflix vydal první záběry z očekávaného hraného seriálu Resident Evil. Podle nich můžeme usoudit, že tvůrci tohoto projektu měli v porovnání s tvůrci dřívějších seriálů a filmů k dispozici větší rozpočet a kvalitnější scénář. Seriál zatím vypadá docela lákavě. Stále však úplně nevíme, o čem přesně bude.

Doporučeno
10 nejlepších hororů z lesa. Masožravý virus i šílení sektáři 10 nejlepších hororů z lesa. Masožravý virus i šílení sektáři 8. května 2022 14:30

Příběh je založen na herní sérii Resident Evil, ale výrazně se od ní odkloní, takže diváky čeká spousta překvapení. Například jednu z hlavních postav, blonďatého Weskera, zde hraje afroamerický herec Lance Reddick (John Wick). Důležité pro děj budou také jeho děti žijící ve městě New Raccoon City.

To se nenachází v USA jako původní Raccoon City, ale v Africe. Původní Raccoon City zamořili zombíci a americká vláda celé město zničila bombami. Seriál zachytí rodinné drama, machinace v korporaci Umbrella, která stojí za vznikem viru, ale zobrazí i akční scény a snahu o přežití ve světě plném zombíků. Tvůrcem seriálu je Andrew Dabb (Supernatural). Celou první sérii si na Netflixu budeš moci prohlédnout 14. července.

Netflix vydal i druhý, podstatně akčnější teaser s více příšerami



V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akčné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
Domů
Sdílet
Diskuse