Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2021 17:18
Čas čtení 1:53
Tereza Šnajdrová

Očkování bez registrace: Na místě jsou dlouhé fronty, soutěž o iPhone 12 a tenisky ale hlavní motivací zájemců není (Reportáž)

Očkování bez registrace: Na místě jsou dlouhé fronty, soutěž o iPhone 12 a tenisky ale hlavní motivací zájemců není (Reportáž)
Zdroj: TASR/Ján Krošlák/Tereza Šnajdrová/REFRESHER
NEWS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Zájemci o očkování na nich mohou soutěžit o nový iPhone 12 nebo tenisky Converse.

Česko se konečně nechalo inspirovat zahraničím a v Praze otevřelo dvě očkovací místa, na nichž se můžeš nechat očkovat i bez předchozí registrace. V obchodním centru Chodov a na hlavním nádraží můžeš navíc po aplikaci vakcíny soutěžit o nový iPhone 12, tenisky Converse nebo dárkovou kartu na platformu plnou videoher. 

Doporučeno
Babiš: V očkovacích centrech pro neregistrované můžeš vyhrát iPhone 12 nebo tenisky Converse Babiš: V očkovacích centrech pro neregistrované můžeš vyhrát iPhone 12 nebo tenisky Converse 12. července 2021 10:07

Očkovací centrum na Chodově

Očkovací místo na Chodově si pod svá křídla vzal IKEM a lékaři zde očkují dvoudávkovou vakcínou společnosti Pfizer a BioNtech. Na Chodov tak mohou dorazit všichni lidé starší 16 let a mladiství se navíc mohou nechat očkovat i bez souhlasu zákonného zástupce. 

Domů
Sdílet
Diskuse