Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. července 2021 11:31
Čas čtení 0:22
Richard Bonde

Letní olympijské hry v roce 2032 se budou konat v australském Brisbane

Letní olympijské hry v roce 2032 se budou konat v australském Brisbane
Zdroj: Unsplash/Nicolas Hoizey/volně k užití
SPORT
Uložit Uložené

Rozhodl o tom Mezinárodní olympijský výbor.

Letní olympijské hry se v roce 2032 uskuteční v australském městě Brisbane. Rozhodl o tom Mezinárodní olympijský výbor v čele s Thomasem Bachem. Od roku 1984 nemělo město konkurenčního kandidáta.

Doporučeno
Sportovkyně jsou často tak podvyživené, že nemají menstruaci. Transvzpěračka na olympiádě v tomto nemá výhodu, vysvětluje vědec Sportovkyně jsou často tak podvyživené, že nemají menstruaci. Transvzpěračka na olympiádě v tomto nemá výhodu, vysvětluje vědec 17. července 2021 9:30

Hlasování, které se mělo uskutečnit ve středu, by už bylo jen formální záležitostí, protože po téměř padesáti letech nemělo město Brisbane protikandidáta. V Austrálii se budou konat hry potřetí. Poprvé je hostilo město Melbourne v roce 1956 a později největší město Sydney v roce 2000.

Doporučeno
Šéf olympijských her v Tokiu: Nevylučuji, že hry zrušíme v poslední možné chvíli Šéf olympijských her v Tokiu: Nevylučuji, že hry zrušíme v poslední možné chvíli 21. července 2021 10:03
Domů
Sdílet
Diskuse