Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2021 10:25
Čas čtení 1:13
Viktor Kniš

Slovenský medailista Sabbatini: Spájanie s neonacistami ma neskutočne uráža

NEWS
Uložit Uložené

Slovenský strieborný medailista z OH sa dostal pod paľbu kritiky za tetovanie na ľavej ruke. Tvrdí, že nejde o symbol podpory neonacizmu.

Golfista Rory Sabbatini zverejnil vyjadrenie k svojmu spornému tetovaniu, ktoré na prvý pohľad nenechalo chladných ani odborníkov na extrémizmus. Aj tí však upozorňujú, že záleží na tom, v akom kontexte sa na tzv. triskelion pozeráme. Strieborný medailista z OH a jeho manželka tvrdia, že ide o tetovanie, ktoré definuje hlavné piliere ich vzťahu.

„... pripomína, že s mojou manželkou Martinou sa máme radi (Love), veľa sa spolu nasmejeme (Laugh) a sme si verní (Loyality). Pretože ona má také isté,“ napísal Sabbatini. Jeho manželka už včera Refresheru povedala, že nemôže dokázať, že ho má, pretože sa nachádza na intímnom mieste. 

Sabbatini v denníku SME opakuje niekoľko argumentov, ktoré nám odprezentovala jeho manželka. Tvrdí, že obdivuje mnohých úspešných ľudí bez ohľadu na farbu pleti a ich rodina podporuje múzeum holokaustu v Dallase.

Na Floride žije v židovskej štvrti a váži si, že sa mohol stretnúť s Nelsonom Mandelom. O extrémistických hnutiach, ktoré symbol triskelionu prijali za svoje, vraj doteraz nepočul. 

Domů
Sdílet
Diskuse