Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2021 18:07
Čas čtení 0:57
Martin Adam Pavlík

80 školáků hromadně napadlo policistu v Hamburku. Kopali ho do hlavy a plivali na něj

80 školáků hromadně napadlo policistu v Hamburku. Kopali ho do hlavy a plivali na něj
Zdroj: Unsplash/Markus Spiske/na voľné použitie (ilustračná fotografia)
NEWS
Uložit Uložené

Na místo musely přijet posily.

Jeden z policistů v Hamburku jen tak nezapomene na čtvrtek 19. srpna, kdy jen o chlup unikl vážným zraněním či dokonce smrti poté, co jej napadl rozzuřený dav dětí a teenagerů. Ti ho brutálním způsobem napadli, když se snažil v dobrém duchu urovnat konflikt mezi dvěma chlapci. K incidentu došlo v hamburské čtvrti Eimsbüttel, nedaleko školy Ida-Ehre, uvádí Novinky.cz s odkazem na německý týdeník Focus.

Doporučeno
Za taxi platí ženami, muži padají z letadla. Co se děje v Afghánistánu a jak Taliban ovlivní Evropu? Za taxi platí ženami, muži padají z letadla. Co se děje v Afghánistánu a jak Taliban ovlivní Evropu? 18. srpna 2021 12:35

Když policista projížděl kolem na kole, všiml si rvačky, na kterou se díval dav dětí. Strážce zákona vstoupil mezi oba chlapce a zakročil tím, že je od sebe odtrhl. Jeden z nich měl však ruku stále schovanou pod bundou a odmítal i po opakovaných výzvách ukázat, co skrývá.

Domů
Sdílet
Diskuse