Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2021 7:58
Čas čtení 1:14
Daniel Mikolášik

Oficiálně: Apple představí nový iPhone 13 už 14. září. Kdy se dostane do prodeje?

Oficiálně: Apple představí nový iPhone 13 už 14. září. Kdy se dostane do prodeje?
Zdroj: Flickr/iphonedigital/volně k užití
TECH APPLE
Uložit Uložené

Apple event proběhne, podobně jako loni, opět pouze prostřednictvím online přenosu, a to vzhledem k obavám ze šíření koronaviru.

Společnost Apple oficiálně potvrdila datum představení nového iPhonu 13 a s velkou pravděpodobností i hodinek Apple Watch Series 7. Termín jedné z největších technologických událostí roku stanovila na úterý 14. září, informuje CNET.

Apple event proběhne, podobně jako loni, opět pouze prostřednictvím online přenosu, a to vzhledem k obavám ze šíření koronaviru. Zatím není jasné, jaké produkty Apple představí a zda společnost zopakuje loňskou taktiku, kdy uspořádala několik akcí, během nichž představovala různé produkty separátně.

Od úterní akce se očekává zejména iPhone 13 a hodinky Apple Watch sedmé generace. Event začne o desáté tamního času, v Česku tedy kolem sedmé večer. Očekává se, že předprodej nových iPhonů v USA a na dalších vybraných trzích začne v pátek 17. září a fyzicky dostupné budou v pátek 24. září.

Domů
Sdílet
Diskuse