Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Jägermeister.
15. září 2021 20:07
Čas čtení 1:09
Tereza Šnajdrová

Conor McGregor se chtěl poprat s Machine Gunem Kellym a Netflix ruší mnoho seriálů (Freshnews)

Conor McGregor se chtěl poprat s Machine Gunem Kellym a Netflix ruší mnoho seriálů (Freshnews)
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
NEWS
Uložit Uložené

Máme pro tebe nové Freshnews.

Jako každou středu, i tentokrát ti přinášíme nové Freshnews. Opět jsme pro tebe shrnuli nejdůležitější a také nejzajímavější zprávy, které se v posledních dnech udály, a věř nám, že se u tohohle videa rozhodně nudit nebudeš. Pusť si novou epizodu, jejíhož moderování se tentokrát ujal Maty.

Doporučeno
Jak se staví české politické strany k manželství párů stejného pohlaví? Zeptali jsme se jich Jak se staví české politické strany k manželství párů stejného pohlaví? Zeptali jsme se jich 15. září 2021 15:18

Hned v úvodu videa ti představíme novou soutěž od Jägermeisteru, díky kterému můžeš vyhrát pěkně vostrej víkend v hodnotě 100 tisíc korun. Co pro to musíš udělat? Je to easy. Stačí si koupit Jägermeister Scharf, naskenovat účtenku a pak už jen počkáš, než bude vyhlášen vítěz. 

Ale teď už pojďme k těm nejdůležitějším zprávám, které se udály za poslední dny. V Americe se uskutečnily MTV Video Music Awards, které ovládl Lil Nas X, Olivia Rodrigo a mnoho dalších. O nepříjemné překvapení se pak postaral zápasník Conor McGregor, který na Machine Gun Kellyho vylil pití a celou situaci musela uklidňovat ostraha i raperova přítelkyně Megan Fox.

Další zpráva, která obletěla takřka celou republika, se týká našeho prezidenta Miloše Zemana. Ten totiž musel být hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici a nikdo neví, co mu je. Hrad mlčí, stejně jako prezidentovi nejbližší, a na odůvodnění pobytu v nemocnici si tak budeme muset ještě počkat.

Určitě nesmíme opomenout ani to, že Evropský parlament rozhodl, že manželství párů stejného pohlaví by měly uznávat všechny státy Evropské unie, což jsou samozřejmě skvělé zprávy, které bys mohl oslavit například kyblíkem těch nejlepších kuřecích křídel v Praze. I na ně ti dáme tip v nových Freshnews.

Koho ale nepotěšíme, jsou filmoví fanoušci. Netflix totiž ruší další oblíbené seriály a my jsme pro tebe vybrali deset z nich, jejichž konec nás opravdu zamrzel. Na závěr ti pak ještě dáme tip, do jaké kryptoměny se vyplatí investovat, a těšíme se na tebe u příštích Freshnews. 

Doporučeno
Jaká jsou nejlepší kuřecí křidélka v Praze? Máme pořádně pálivého vítěze! Jaká jsou nejlepší kuřecí křidélka v Praze? Máme pořádně pálivého vítěze! 15. září 2021 18:50
Zpět
Sdílet
Diskuse