Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Článek vznikl ve spolupráci se společností Jägermeister.
26. srpna 2021 v 17:00
Čas čtení 2:07
Sponzorovaný obsah

Máme pro tebe víkend plný dobrodružství za 100 000 Kč. Zapoj se do soutěže s Jägermeister Scharf

Máme pro tebe víkend plný dobrodružství za 100 000 Kč. Zapoj se do soutěže s Jägermeister Scharf
Zdroj: Unsplash / Simon BIlly / volně k užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

S Jägermeister Scharf můžeš vyhrát pěkně vostrej víkend.

Léto se pomalu chýlí ke konci a ty se musíš pomalu vracet zpátky do kolotoče podzimních povinností a čekat zase na další prázdniny. Co kdybychom ti řekli, že si volno můžeš prodloužit ještě o jeden pěkně vostrej víkend? 

Vyhraj dobrodružství, na které nezapomeneš

Máme pro tebe nachystanou pořádnou dávku adrenalinu, kterou tobě a tvým šesti kámošům  společně s Jägermeister Scharf předáme během víkendu na jednom z nejhezčích míst v České republice – v Krkonoších. Na dobrodružství, které zde prožiješ jen tak nezapomeneš. Čeká tě bungee jumping, čtyřkolky, střelnice, boby, sněžné skútry nebo třeba paintball. Od Jägermeisteru dostaneš od všechno, co potřebuješ k tomu, abys společně s přáteli zažil dobrodružství svého života. 

Paintball
Zdroj: Unsplash / James Fitzgerald / volně k užití

A když říkáme všechno, myslíme tím úplně všechno. Zajištěného budeš mít i řidiče, catering, koordinátory a hostestky, abys mohl na 100 % vypnout a jenom si užívat nekonečného proudu zábavy. 

Chci vyhrát víkend za 100 000 Kč

Co pro výhru musíš udělat?

Vyhrát už nemůže být snadnější. Zažít víkend, na který nezapomeneš, můžeš pokud dodržíš tři jednoduché kroky. 

  • Pokud je ti 18 a více let, koupíš si lahev Jägermeister Scharf a vezmeš si účtenku.
  • Účtenku naskenuješ na stránkách soutěže do 19. září 2021.
  • Účtenku si schováš a počkáš do 22. září 2021, až proběhne slosování.

Do soutěže se můžeš zapojit i vícekrát, a to s každou novou účtenkou. Záleží tedy, jak moc se rozjedeš. Jenom pozor na dvě věci. Nezapomeň si naskenovanou účtenku taky uložit. Je to důležitý a v případě výhry ji budeš ještě potřebovat. A ta druhá věc – pij jenom, když jsi plnoletý a hlavně s rozumem. Alkohol je návyková látka.

Čtyřkolky
Zdroj: Unsplash / Appic / volně k užití

Samozřejmě se může stát, že se ti hlavní cena vyhne, ale i v tomhle případě nevěs hlavu. V rámci soutěže můžeš vyhrát i další ceny. Pojďme se na ně podívat.

Spousta hudby na akcích a informace jako na dlani

Dokážeš si představit akci bez hudby? Co akci, dokážeš si bez hudby představit jediný den? My rozhodně ne. S reprákem JBL Xtreme 2 život rozehraješ na plný pecky. Když máš z čeho pouštět svý oblíbený bangery, nuda se ti vyhne obloukem na akcích, výletech i jiných dobrodružstvích.

JBL
Zdroj: Jägermeister

JBL Xtremem 2 dostanou tři účastníci soutěže, kteří si pak budou užívat 15 hodin proudu hudby na jedno nabití, výkonu 40W, co ozvučí skoro všechno a zabudovanému otvíráku na lahve, díky kterýmu... No, tady je asi zbytečné cokoliv dodávat. 

Dostaneš se i k zamčeným článkům

Znáš to. Někdy ti i s nejlepším kámošem dojdou témata a vy se pak topíte v moři trapného ticha. Pro deset z vás máme něco, co by mohlo pomoci. Výherci od nás dostanou roční předplatné Refresher+.

Tam najdeš ty články o nejnovějších vychytávkách, trendech v hudbě i fashion, ale i neuvěřitelné krimi příběhy, které ti vezmou dech. Zároveň tě nebudou obtěžovat reklamy a veškeré své nově nabité vědomí jedním kliknutím nasdílíš kámošům, aby byli ještě o chlup chytřejší. 

Jagermeister
Zdroj: Jägermeister

V rámci Refresher+ navíc získáváš kredity, za které si můžeš nakupovat různé další benefity. A jak zní slavná věta – to se vyplatí.  

A hlavně nezoufej, když se ti výhra vyhne. I to se může stát. Pamatuj, že nejdůležitější je čas, který dobře strávíš s lidmi, které miluješ a se kterými si užiješ každou akci naplno. 

Sáhni si pro pěkně vostrej víkend
Domů
Sdílet
Diskuse