Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2021 14:03
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Ozbrojená loupež v hotelu v Praze. Zloděj na ženu mířil zbraní, odnesl si několik tisíc korun

VIDEO: Ozbrojená loupež v hotelu v Praze. Zloděj na ženu mířil zbraní, odnesl si několik tisíc korun
Zdroj: Unsplash/Steve woods/volně k užití (ilustrační fotografie)
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Skončit může až na 10 ve vězení.

Muž se zbraní přepadl hotel v ulici Za opravnu v Praze 5. Zatím neznámý pachatel v červeno-modré budě s kapucí přistoupil k ženě u recepce, na kterou namířil zbraň a dožadoval se vydání peněz. 

„Žena mu ve strachu o život peníze vydala a pachatel z místa utekl. Přepadení se obešlo bez zranění a byla při něm způsobena škoda několik tisíc korun,“ řekl policejní mluvčí Jan Daněk.

Doporučeno
Ženy nafingovaly loupež na benzince v Praze, jedna z nich si za ukradené peníze koupila motorku Ženy nafingovaly loupež na benzince v Praze, jedna z nich si za ukradené peníze koupila motorku 25. září 2021 11:05

Policie o případu informovala v tiskové zprávě. K přepadení došlo v pátek 24. září v 11.30 hodin.

Muži sice nebylo vidět do tváře, ale i přesto vyšetřovatelé doufají, že muže někdo na základě přiloženého videa pozná podle oděvu nebo třeba stylu chůze. S jakýmikoliv poznatky k případu se mají lidé ozvat na linku 156.

Pachatel je podezřelý z trestného činu loupež, za což může v případě dopadení a uznání viny skončit až na deset let za mřížemi

Domů
Sdílet
Diskuse