Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2021 15:33
Čas čtení 0:53
Tereza Šnajdrová

Yungblud na své tour zavádí genderově neutrální toalety. „Pokud s tím mají úředníci problém, ať za mnou přijdou,“ vzkázal

Yungblud na své tour zavádí genderově neutrální toalety. „Pokud s tím mají úředníci problém, ať za mnou přijdou,“ vzkázal
Zdroj: Flickr/Dan Garcia/volně k užití
NEWS LGBTQ+ LIDÉ
Uložit Uložené

„Pokud s tím mají úředníci problém, tak ať za mnou sakra přijdou!“ vzkázal těm, kteří jeho rozhodnutí nechtěli podpořit.

Yungblud si nebere servítky a kdo jeho působení v hudební branži sleduje již delší dobu, tak ví, že se britský zpěvák staví za práva LGBT+ komunity, za rovnost žen a mužů a individuálnost každého z nás.

Není se proto čemu divit, že když v úterý započala jeho tour s názvem Life on Mars, tak všem fanouškům na TikToku slíbil, že v arénách, v nichž bude vystupovat, budou k dispozici genderově neutrální toalety.

 „Pokud s tím mají úředníci problém, tak ať za mnou sakra přijdou!“ vzkázal těm, kteří jeho rozhodnutí nechtěli podpořit.

Doporučeno
Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) 4. prosince 2020 11:43
Domů
Sdílet
Diskuse