Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2021 14:30
Čas čtení 7:33
Lukáš Čelka

Vyzkoušeli jsme erotické hry pro páry: některé nesou jen nádech vzrušení, s jinými přejdeš od šťavnaté předehry až po samotný akt

Vyzkoušeli jsme erotické hry pro páry: některé nesou jen nádech vzrušení, s jinými přejdeš od šťavnaté předehry až po samotný akt
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
ZDRAVÍ
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Co na tento způsob okořenění si milostného života říká sexkoučka?

Chceš oživit sexuální život se svou polovičkou a zažít nezapomenutelné postelové dobrodružství, jen nevíš jak? Na internetu (i v kamenných prodejnách) najdeš spoustu erotických her, které vás oba dotlačí k tomu vyzkoušet si něco nového, o co byste se za jiných okolností možná styděli požádat svého sexuálního partnera či partnerku.

Některé ze zmíněných her nesou pouze erotický nádech a je možné zahrát si je i na odvážnějších párty. Jiné jsou určené striktně pro dvojici a provedou vás klikatou cestou od šťavnaté předehry až po samotný akt. Abys měl představu, co takové hry nabízejí, rozhodl jsem se tři z nich vyzkoušet se svou partnerkou a co nejpřesněji (samozřejmě bez detailů, které nechám na tvé fantazii) popsat jejich průběh. Jaký vliv má takové experimentování v posteli, jsme se u nás v Refresheru zeptali i sexkoučky, která ho doporučuje zejména párům, kterým záleží na jejich intimním životě.

V tomto článku si přečteš:
  • Jaké úkoly musíš splnit, pokud chceš vyhrát hru hříšná věž.
  • Ve které z erotických her, které jsme vyzkoušeli, byly fetišistické úkoly.
  • Ve které hře můžeš dostat za úkol strčit partnerovi prst do konečníku.
  • Průběh jaké hry byl spíše vtipný než erotický.
  • Kterou hru musíte hrát s partnerkou zcela nazí.
  • Co na erotické hry říká sexuální koučka.
  • Komu mohou erotické hry pomoci zlepšit sexuální život.

Hříšná věž

Určitě znáš klasické ztvárnění této hry, oblíbené zejména na různých párty s kámošema. V samé podstatě jde o klasickou věž, při níž opatrně odebíráš malé dřevěné „kameny“ a ukládáš je na vrch stavby tak, aby nespadla. Když ji zbouráš, prohrál jsi.

Stejný princip platí i u její hříšné verze, výrobcem popsané jako „lechtivá hra pro dvojice nebo na odvážnou párty“, s tím, že na každém ze čtyřiceti dvou kamenů je napsán i úkol, který hráč musí splnit ještě před tím, než uloží kámen na vrch věže. Když to nedokáže či nechce, pije alkohol nebo si svléká části oblečení. Kromě toho poražený musí splnit vítězi jeho tajné přání, které si určí na samém začátku hry.

erotické hry
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka

Když jsme vysypali kameny z obalu, byli jsme docela nadšení z jejich pěkného designu a zbarvení táhnoucího se od světle růžové až po sytě červenou barvu. Z menšího „stožáru“ jsme měli v plánu postavit ten „nejmajestátnější“, a tak jsme s přítelkyní jeden po druhém táhli kámen za kamenem, plnili úkoly a pokládali je na vrchol.

erotické hry
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka

Kameny obsahují různé vtipné a jednoduché úkoly, jako například „popiš svůj první polibek“ nebo „nakresli, kde bys chtěl mít sex“ (hledání tužky a papíru nás celkem vytrhlo z děje, protože jsme nečekali, že něco takového budeme potřebovat), ale nechybí ani lechtivé úkoly, jako například „ukaž ho/ukaž ji!“ nebo „předveď tři polohy z Kamasutry“.

erotické hry
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka

Do přibližně půlhodiny – tolik nám trvalo dohrát hru do konce, než mi věž spadla – jsme se jeden o druhém dozvěděli (nebo si potvrdili), jakou polohu máme nejraději, na jakém nejzajímavějším místě jsme měli sex a jakou erotickou pomůcku chceme mít doma. Přestože hra byla místy více vtipná než vzrušující a byla zdrojem několika trapných momentů, šlo o velmi příjemnou zkušenost. To, zda někoho navnadí nechat kameny rozsypané po „podlaze“ a vrhnout se do klína své polovičky, je, zdá se, velmi individuální. No i tak na zpříjemnění večera a oživení nudy trochou pikantností za pokus stojí.

Nevinné hry deluxe

Tato hra je ze zcela jiného soudku než hříšná věž. Je striktně určena pro pár, kterému otevírá nespoutaná a zvrhlá dobrodružství. V luxusním balení se kromě kartiček a hrací plochy nacházejí i jiné pomůcky, jako například pouta, škraboška, peříčko či bičík, které jsou nápomocné při plnění někdy až lehkým fetišem okořeněných úkolů.

Princip hry je přitom zcela jednoduchý. V krabici najdeš 252 kartiček, které jsou rozdělené na úkoly a odměny. Každá hrací kartička obsahuje dva úkoly: jeden pro muže a jeden pro ženu. Jak se hra stupňuje, přitvrzují i kartičky a provedou tě od předehry přes akt až po samotné vyvrcholení.

erotické hry
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka

Na začátku hry si taháš tzv. nevinné úkoly (například popiš, k čemu bys přirovnal partnerčinu svatyni) nebo nevinné úkoly speciální, u kterých použiješ některou ze zmíněných pomůcek v balení (například provlékněte bičík partnerce pod oblečením shora dolů, přičemž se nesmí ani pohnout). Pokud úkol splníš, bereš si nevinnou odměnu (například partnerka ti musí naservírovat tvé oblíbené jídlo jen ve spodním prádle). Přestože zmiňuji jen mužské úkoly a odměny, podobné znění mají samozřejmě i ty pro opačné pohlaví.

Vyzkoušej předplatné REFRESHER+
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 104730 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Kdy hra přitvrdí.
  • Ve které hře můžeš dostat za úkol strčit partnerovi prst do konečníku.
  • Kterou hru musíte hrát s partnerkou zcela nazí.
  • Co na erotické hry říká sexuální koučka.
  • Komu mohou erotické hry pomoci zlepšit sexuální život.
Domů
Sdílet
Diskuse