Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Vinařství Velké Bílovice.
4. listopadu 2021 15:30
Čas čtení 1:52
Sponzorovaný obsah

Máš chuť na víno, ale nechceš kupovat celou lahev? Máme pro tebe řešení

Máš chuť na víno, ale nechceš kupovat celou lahev? Máme pro tebe řešení
Zdroj: Graper
GASTRO
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Ochutnej nový vinný nápoj z českých rodinných sklípků.

Každý z nás to určitě zná. Máš za sebou dlouhý pracovní týden nebo dlouhou školu a rád by sis dopřál jednu osvěžující sklenici vína, abys udělal příjemnou tečku za celým dnem a mohl se v klidu připravit na ten nadcházející. Ať už jsi singl, nebo žiješ v páru, na degustaci a zpříjemnění večera často právě jedna sklenička bohatě stačí.

Ve vinařství nebo v obchodě ale musíš sáhnout po velké lahvi, kterou buď vypiješ celou, i když na ni nemáš chuť, nebo ji odložíš do lednice na další den. Navzdory všem zátkám ale víno není druhý den zdaleka tak dobré jako po otevření a tobě pak nezbývá než celý obsah lahve vyhodit. Když později dostaneš znovu chuť na další jednu skleničku, koloběh se opakuje. 

Vinařství Velké Bílovice nyní přichází s novým drinkem Graper, který představuje řešení pro každého, kdo má podobný problém. Do jedné plechovky se mu podařilo dát dokonalou chuť kvalitního vína v kombinaci s osvěžujícím ovocem.

Podívat se do obchodu
Graper
Zdroj: Graper

Balení na výlety, pikniky i oslavy

Pokud patříš k těm, kteří si rádi vychutnají jednu skleničku vína, ale bohatě jim vystačí na celý večer, pomůže ti nový osvěžující drink Graper. Dokonalou kombinaci bílého vína a svěžího ovoce si vyhutnáš v tak akorát velkých plechovkách, ve kterých nápoj zůstane čerstvý, takže pokud máš chuť na víno, není potřeba kupovat celou lahev.

Právě pro svou velikost se skvěle hodí i na výlety nebo pikniky. Přinést jej můžeš ale i na různé oslavy a bytová setkání, kde každý pije něco jiného, a vyřešíš tak problém zbytečně mnoha otevřených lahví. 

Graper
Zdroj: Graper

Rodinný výrobek s podporou vysokoškoláků

Graper je především kvalitní nápoj, který pochází ze sklepů rodinného Vinařství Velké Bílovice. S konceptem přišlo vinařství už v roce 2016 a roky jej ladilo, aby si teď každý mohl vychutnat lehký drink, který se hodí na podzimní procházky, dlouhé zimní večery pod dekou, jarní relax i letní grilovačky.

Už na první lok ti zachutná jemně perlivé bílé víno, které se snoubí s přírodními ovocnými šťávami. Záleží jen na tobě, po které příchuti sáhneš. Vybrat si můžeš mezi citronem a grapefruitem, sladkými lesními jahodami nebo kombinaci hroznů a bezového květu.

Graper
Zdroj: Graper

Vedle rodinného vinařství se na drinku podílelo i Vysoké učení technické v Brně. Pomohlo s řešením obalu, který zachová 100% chuť a čerstvost drinku. Talentovaní lidé na Podnikatelské fakultě se podíleli na marketingovém průzkumu a Chemická fakulta si vzala za úkol doladit technologii a recepturu celého drinku. Výsledek jejich práce teď můžeš ochutnat v originálním přírodním vinném nápoji.

Kde si můžeš Graper koupit?

Graper, který se hodí naprosto pro každou příležitost, seženeš rovnou na několika místech. Objednat si jej můžeš na e-shopu Vinařství Velké Bílovice nebo navštívit Makro a nakoupit si plechovky klidně do zásoby, abys měl jistotu, že ti vydrží a budeš si moci vychutnat sklenici jemného vína pokaždé, když na ni dostaneš chuť.

Mám chuť na Graper
Domů
Sdílet
Diskuse