Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2021 21:23
Čas čtení 1:25
Martin Adam Pavlík

Netflix rozšířil nabídku o mobilní hry. Na Androidu se už dají první i stáhnout

Netflix rozšířil nabídku o mobilní hry. Na Androidu se už dají první i stáhnout
Zdroj: Netflix
ZAJÍMAVOSTI NETFLIX
Uložit Uložené

V současnosti mohou nabídku her využívat pouze zařízení se systémem Android, ale Netflix potvrzuje, že podpora iOS pro lidi s iPhonem je již na cestě.

Netflix už láká nejen na filmy či seriály, ale nově i na možnost zahrát si hry, informuje The Verge. Streamovací gigant rozšířil obzory. Od úterý 2. listopadu si můžeš stáhnout pět her z produkce Netflixu přes Google Play, abys je ale mohl hrát, musíš mít předplatné.  

V oficiálním prohlášení na stránce Netflixu se píše: „Milujeme hry a rádi bavíme naše členy. To je důvod, proč jsme nadšeni, že můžeme učinit první krok k uvedení mobilních her Netflixu do světa. Od dnešního dne mohou členové kdekoli hrát pět mobilních her: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) a Teeter Up (Frosty Pop) ).“

Domů
Sdílet
Diskuse