Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2021 17:55
Čas čtení 0:55
Radim Šlechta

Ubisoft rozdává tři hry ze série Assassin's Creed zdarma. Jak je můžeš získat?

Ubisoft rozdává tři hry ze série Assassin's Creed zdarma. Jak je můžeš získat?
Zdroj: Ubisoft
NEWS
Uložit Uložené

Ubisoft slaví narozeniny a rozhodl se odměnit své fanoušky hrami na PC a in-game odměnami na Far Cry 6 či Ghost Recon zdarma.

Francouzká vývojářská společnost slaví 35. narozeniny. Svým fanouškům se rozhodla poděkovat za roky přízně a rozdává jim několik dárků. Těšit se můžeš třeba na hry ze série Assassin's Creed Chronicles nebo na in-game odměny pro různé hry zdarma. Narozeninové dárky je možné stáhnout do 12. listopadu do 11:00.

Assassin's Creed je sága, kterou hráčům není potřeba dlouho představovat. Konflikt mezi společenstvím asasínů a templářů společnost vypráví už od roku 2007 v rámci dvanácti hlavních her. Sérii rozšířila také o spin-offy ve stylu Mark of the Ninja, které pojmenovala Assassin's Creed Chronicles. Epizody této ságy teď nabízí zdarma svým fanouškům na platformě Ubisoft Connect.

Konkrétně se jedná o hry Assassin’s Creed Chronicles: China z roku 2015 a o rok mladší Assassin’s Creed Chronicles: India a Assassin’s Creed Chronicles: Russia. Ty ale nesklidily takový úspěch jako hlavní hry celé série.

Vedle těchto her nadělil Ubisoft hráčům dárky v podobě in-game odměn do her Far Cry 6, Assassin's Creed Valhalla nebo Ghost Recon. Nabízí také denní losování odměn a slevy na 35 her.

Společnost Ubisoft byla založena v roce 1986 a patří k největším herním vývojářům a vydavatelům v Evropě i Spojených státech amerických. Mezi její nejúspěšnější počiny patří právě série Assassin's Creed, Far Cry nebo legendární série Prince of Persia.

Domů
Sdílet
Diskuse