Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2024 13:31
Čas čtení 1:53
Ella Petrová

Vybíráme nejlepší místa, kde v Praze sledovat hokej. Na své si přijdou milovníci dobrého piva i pohodlí

Vybíráme nejlepší místa, kde v Praze sledovat hokej. Na své si přijdou milovníci dobrého piva i pohodlí
Zdroj: TASR/AP
SPORT HOKEJ
Uložit Uložené

Mistrovství světa v ledním hokeji se blíží. Pokud nevíš, kde ho sledovat, vybrali jsme pro tebe několik podniků, kde se budou promítat jednotlivé zápasy.

MS v hokeji se uskuteční u nás v Česku, konkrétně v Praze a Ostravě, od pátku 10. do neděle 26. května. Praha hostí zápasy skupiny A, ve které hrají týmy Kanady, Finska, Švýcarska, Dánska, Norska, Rakouska, Velké Británie a samozřejmě Česka. V Praze se uskuteční také čtvrtfinále, semifinále a zápasy o medaile. Ostrava přivítá skupinu B s týmy USA, Německa, Švédska, Slovenska, Lotyšska, Kazachstánu, Francie a Polska a dále dva čtvrtfinálové zápasy.
 
Někomu vyhovuje sledování sportu z pohodlí domácího prostředí, jiné však láká venkovní atmosféra, kdy všichni fandí spolu, užijí si dobrého jídla a pití a zápasy sledují na velké kvalitní obrazovce. Kam tedy nejlépe zajít?

pivo
Zdroj: Unsplash/BENCE BOROS/na voľné použitie

Black swine

Originální beer bar s nabídkou netradičních piv na 12 výčepních kohoutech tě osloví především svojí jednoduchostí. Právě v té je ale někdy ta největší krása! Hospoda sice nabízí jen omezený počet míst u televize, ale není tak frekventovaná, místní štamgasti tvoří skvělou atmosféru a u sledování si můžeš pochutnat i na tradičním „hospodském“ jídelníčku. Black swine neboli Černou svini najdeš v Praze 3, zhruba 200 metrů od metra Flora.

Fat Cat

Restaurace, která se nachází v Karlově ulici, tedy v samotném centru Prahy, nabízí kromě parádního sportovního zážitku i velký výběr piv, ty nejlahodnější burgery a plno dalších pochutin. K tomu všemu zažiješ jedinečnou atmosféru a večer se pro tebe stane nezapomenutelným.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse