Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2021 11:15
Čas čtení 1:36
Tereza Šnajdrová

Marilyn Manson měl mít doma speciální místnost pro „zlobivé holky“. Zvukotěsný pokoj údajně používal k mučení žen

Marilyn Manson měl mít doma speciální místnost pro „zlobivé holky“. Zvukotěsný pokoj údajně používal k mučení žen
Zdroj: Getty Images / E. Charbonneau / Staff
NEWS MARILYN MANSON
Uložit Uložené

O místnosti, ve které mělo docházet k sexuálním útokům, prý věděl zpěvákův management, vydavatelství i jeho kapela.

Na rok 2021 nebude oblíbený americký zpěvák Marilyn Manson vzpomínat v dobrém. Hned v lednu ho totiž několik žen obvinilo ze znásilnění, manipulování a týrání. Mezi obětmi byla i jeho bývala asistentka Ashley Walters, která vypověděla, že Manson měl ve svém hollywoodském bytě i speciální zvukotěsnou místnost, které přezdíval „pokoj pro zlobivé holky“ a právě v ní mělo docházet k většině mučení a sexuálního napadení, informuje Rolling Stones.

Doporučeno
Herečka z Westworldu obvinila Marilyna Mansona z týrání, manipulace a sexuálního zneužívání Herečka z Westworldu obvinila Marilyna Mansona z týrání, manipulace a sexuálního zneužívání 2. února 2021 17:43

Vždycky o tom pokoji mluvil žertovně, chlubil se,“ vypověděla Walters. Zpěvák při tom v místnosti mučil ženy a vykonával s nimi pohlavní styk i přes to, že ho jeho oběti odmítaly

O zvukotěsné místnosti, v níž často docházelo k sexuálnímu napadení, se zpěvák rozpovídal již v roce 2011 v rozhovoru pro magazín V. Tehdy tomu však nikdo nepřikládal velkou váhu. Údajně o ní věděl i zpěvákův management, vydavatelství a jeho kapela, avšak nikdo se proti Mansonovi nechtěl postavit.

Pokoj pro zlobivé holky“ byl takovým veřejným tajemstvím, ke kterému se v únoru tohoto roku vyjádřila i zpěvačka Phoebe Bridgers. „Když jsem byla teenager, navštívila jsem s několika přáteli dům Marilyna Mansona. Byla jsem velký fanoušek. O místnosti ve svém domě mluvil jako o ‚znásilňovacím pokoji‘, ale myslela jsem si, že má jen špatný smysl pro humor. V tu chvíli jsem přestala být jeho fanouškem,“ napsala na sociálních sítích. 

Marilyna Mansona ze sexuálního zneužívání obvinilo hned několik žen. Jednou z obětí je i modelka Ashley Morgan Smithline, která zpěváka žaluje jak za sexuální napadení, tak za nezákonné věznění. Manson ji totiž v inkriminované místnosti prý zavíral i na dlouhé hodiny.

Doporučeno
10 bizarních zajímavostí o Marilyn Mansonovi: kouření lidských kostí, močení na fanoušky, týrání či vyhrožování smrtí 10 bizarních zajímavostí o Marilyn Mansonovi: kouření lidských kostí, močení na fanoušky, týrání či vyhrožování smrtí 10. prosince 2021 12:30

Zpočátku to znělo cool, pak se to ale proměnilo v trest. I kdybych křičela, tak by mě nikdo neslyšel. Nejprve jsem se bránila, což si Manson užíval, takže jsem se nakonec naučila nebojovat, abych mu nedělala radost. Prostě jsem se v myšlenkách soustředila na něco jiného,“ vypověděla Smithline.

Manson všechna obvinění odmítá. „Všechny mé intimní vztahy byly založené na oboustranném souhlasu s podobně smýšlejícími partnerkami. Je to pravda nezávisle na tom, co nyní někteří z nějakých důvodů tvrdí,“ vyjádřil se na sociálních sítích.

Doporučeno
Nelu v roce 2017 napadl a znásilnil soused. O dva roky později se pokusila o sebevraždu, protože nevěřila, že bude líp (Rozhovor) Nelu v roce 2017 napadl a znásilnil soused. O dva roky později se pokusila o sebevraždu, protože nevěřila, že bude líp (Rozhovor) 24. srpna 2021 12:19
Domů
Sdílet
Diskuse