Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2021 17:43
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Herečka z Westworldu obvinila Marilyna Mansona z týrání, manipulace a sexuálního zneužívání

FILMY A SERIÁLY MARILYN MANSON
Uložit Uložené

Evan Rachel Wood odmítá dále mlčet a nechce, aby další lidé dopadli jako ona.

Herečka Evan Rachel Wood, kterou budeš znát zejména ze seriálu Westworld, už delší dobu mluví o někom z minulosti, kdo ji týral. Z ničeho nic nyní odhalila jeho jméno. Je jím její bývalý snoubenec Marilyn Manson, vlastním jménem Brian Warner. Herečka byla se zpěvákem zasnoubená v roce 2010 celých 8 měsíců, tehdy už spolu chodili přes 3 roky.

Evan poskytla rozhovor pro Vanity Fair, přičemž se k ní přidaly další 4 ženy ze zpěvákovy minulosti. Všechny hovoří o psychickém i fyzickém týrání, některé i o sexuálním zneužívání. Evan vzpomíná, jak jí manipuloval a chtěl jí vymýt mozek.

Doporučeno
10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2021 nejvíc hot 10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2021 nejvíc hot 31. ledna 2021 10:04

„Vymýval mi mozek a manipuloval se mnou, abych byla submisivní. Skončila jsem s žitím ve strachu z odplaty či vydírání. Jsem tady, abych světu odhalila tohoto nebezpečného muže a vyzvala všechny společnosti, které mu umožnily projevit se ještě předtím, než ublíží dalším lidem. Stojím s oběťmi, které již nebudou ticho,“ řekla herečka Evan Rachel Wood.

Strašné momenty se zpěvákem popsala i Sarah McNeill. Tvrdí, že ji častokrát zamkl do pokoje, když „neposlouchala“. Někdy musela poslouchat, jak přitom uspokojuje jiné ženy. Měla zakázáno se stýkat s některými lidmi a kamarády. Pokud neuposlechla, vyhrožoval jí, že po nich půjde.

Zpěvák měl ženám vyhrožovat smrtí, znásilňovat je a ubližoval jim. Jen pár hodin po těchto obviněních se od zpěváka distancoval i label Loma Vista Recordings, pod kterým vydal svá poslední 3 alba.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Domů
Sdílet
Diskuse