Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2021 19:16
Čas čtení 1:26
Radim Šlechta

Tento Američan tvrdí, že o panictví přišel s mimozemšťankou. Smiřuje se s tím prostřednictvím svých obrazů

Tento Američan tvrdí, že o panictví přišel s mimozemšťankou. Smiřuje se s tím prostřednictvím svých obrazů
Zdroj: Amazon
NEWS SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

David Huggins ve svých obrazech líčí své sexuální zážitky s mimozemskou přítelkyní. Poprvé se s cizí civilizací setkal jako malý chlapec.

„Když mi bylo 17, ztratil jsem panictví s mimozemskou ženou,“ říká David Huggins v jeho životopisném dokumentu Love and Saucers. Podle Davida ho mimozemšťanka svedla na farmě v Georgii a jejich sexuální pouto údajně pokračovalo až do jeho dospělosti. S mimozemšťany se údajně setkal už jako malý chlapec. Informoval o něm magazín Vice.

Příběh zaujal dokumentaristu Brada Abrahamse, který Davida navštívil v Hobokenu v New Jersey a nechal jej odvyprávět celý jeho příběh. Během svých výpovědí mluví David překvapivě věcně, jako by vlastně o nic nešlo, podobně jako by hovořil o práci. S klidem ve filmu mimo jiné popisuje, že zplodil stovky dětí. Když jemu samotnému bylo 8, s mimozemskými bytostmi se setkal poprvé.

„Seděl jsem pod stromem a najednou slyším, jak mi ženský hlas říká, že je přímo za mnou. Otočil jsem se a přímo ke mně se blížil malý chlupatý chlapík s velkýma zářícíma očima podobný hmyzu. Myslel jsem, že to byl strašák. Nevěděl jsem, co si o tom myslet,“ popisuje svou první zkušenost.

V šedesátých letech se pak setkal s mimozemšťany znovu, tentokrát se jednalo o ženskou bytost Crescent, s níž přišel o panictví a později s ní navázal i cosi jako dlouhodobý vztah. „Můj vztah s Crescent byl velmi přátelský a vřelý, mohu říct, že to opravdu byla moje přítelkyně,“ popsal David.

Doporučeno
Rapová válka Drake vs. Kendrick Lamar skončila, přinesla nevídanou hru slov, skryté dítě i krev. Kdo je vítězem? Rapová válka Drake vs. Kendrick Lamar skončila, přinesla nevídanou hru slov, skryté dítě i krev. Kdo je vítězem? 15. května 2024 13:00

Své zážitky pak ztělesnil v podobě obrazů, na kterých zachycuje sám sebe během koitu se zmíněnou Crescent. „Vlastně to není ani tak dobrý obraz. Zachytil jsem, jak byla na mě, já pak dosáhl svého vrcholu a ona i ostatní odešli,“ popisuje David své dílo. To, že začal svá blízká setkání zachycovat na plátno jej údajně mentálně velmi osvobodilo.

„Řekl mi, že po týdnech dokázal poprvé dobře spát,“ řekl autor dokumentu Abrahams. „Jakmile našel způsob, jak ukázat zbytku světa, nebo dokonce jen sobě, co se se stalo prostřednictvím umění, dokázal to zpracovat, dát tomu smysl a smířit se s tím,“ dodal.

Film Love and Saurces vznikl v roce 2017 a David v něm vypráví celý svůj příběh. Pro magazíne Vice uvedl, že na světě existují desítky milionů lidí, kteří se v životě setkali s podobnou zkušeností, ale obzvláště jako děti nenašli odvahu o svých zážitcích mluvit.

Domů
Sdílet
Diskuse