Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2024 v 13:30
Čas čtení 5:06
Richard Balog

Vybrali jsme top 10 bílých tenisek, které jsou momentálně nejvíc fresh. Vyber si svůj letní módní trumf

Vybrali jsme top 10 bílých tenisek, které jsou momentálně nejvíc fresh. Vyber si svůj letní módní trumf
Zdroj: REFRESHER/Nike, Adidas, New Balance propagační materiál
MÓDA FASHION TIPY TENISKY
Uložit Uložené

Ve výběru najdeš limitovaná provedení s logem Nike, New Balance i Air Jordan. Poradíme ti, kde je koupíš.

Bílé tenisky jsou must have, a pokud náhodou nevlastníš alespoň jeden pár, měl*a bys to co nejdříve změnit. Jsou stylové a přitom nenápadné, navíc ve většině případů nepotřebují za každou cenu šokovat okolí, jelikož to návrháři zkoušejí spíše s barevnými schématy. Bílým modelům tenisek stačí málo akcentů či detailů, aby byly dokonalé.

Bonusem je, že je snadno sladíš s čímkoli včetně modrých džín, elegantních kalhot, teplákových šortek či šatů nebo sukní.

Vybrali jsme top 10 bílých tenisek, které neuvidíš na každém a aktuálně jsou nejvíce fresh. Využij je jako svůj letní módní trumf. V několika případech jde o limitovaná provedení a přímo úměrné tomu jsou i jejich ceny.

prohlédni si všechny produkty včetně limitovaných tenisek, které jsou dostupné přes REFRESHER Market
Pokud tě baví články o módních trendech, novinkách, celebritních outfitech, limitovaných teniskách nebo inspirativních lidech, kteří vynikají v oděvním průmyslu, umění a kultuře, staň se členem klubu REFRESHER+ a získáš přístup bez omezení k celému obsahu na webu.
Doporučeno
„Počůrané“ džíny za téměř 20 tisíc korun jsou hitem. Po počátečních rozpacích si je lidé zamilovali a vykoupili „Počůrané“ džíny za téměř 20 tisíc korun jsou hitem. Po počátečních rozpacích si je lidé zamilovali a vykoupili 2. května 2024 v 10:02

New Balance 530 „Sky Blue“ 2 521 Kč

Úvod seznamu patří modelu tenisek New Balance 530, který považujeme za jeden z nejvíce hot kousků posledních měsíců. Minimalistická silueta se vyznačuje běžeckými liniemi ve stylu 90. let, avšak v úpravě s nejnovějšími technologiemi, které tato americká společnost používá.

Mezi nejnovější a zároveň nejkrásnější výtvory návrhářského týmu New Balance patří schéma s podtitulem „Sky Blue“ v odlehčené verzi ze syntetických materiálů, s technologií ENCAP pro měkký došlap při chůzi a s odolnou gumovou podrážkou. Tenisky New Balance 530 kombinují každodenní styl s důrazem na módní trend Y2K. Dodej svému kroku šmrnc za skvělou cenu.

New Balance 530
Zdroj: REFRESHER Market

Nike Air Force 1 Low „White“ x Supreme 4 060 Kč

Ikona streetwearu Supreme má místo v oděvním průmyslu i v roce 2024, a kdo tvrdí něco jiného, ​​lže sám sobě.

Jebbia společně se svým týmem upravil model tenisek Nike Air Force 1 Low s lehkostí sobě vlastní a výsledkem je jedinečná sportovní obuv zahalená do hladké kůže s precizním prošíváním jednotlivých překrytí. Samozřejmostí je malé logo na vnější straně, které dodává punc výjimečnosti a stylu.

Společná síla značek Supreme a Nike je přesně to, co činí tyto legendární tenisky výjimečnými. Doplň svou sbírku obuvi o bílou verzi s malým červeným logem za zhruba 4 000 korun.

Nike Air Force 1 Low, Supreme
Zdroj: REFRESHER Market

Nike Air Max 95 Essential 4 071 Kč

Nike Air Max 95 je model, který posunul hranici sportovní obuvi Nike. Speciální vzduchová bublina se na těchto teniskách nenachází jen v zadní části, ale je viditelně umístěna také v té přední. Poprvé byly dostupné roku 1995 a od té doby jsou oblíbené napříč různými věkovými skupinami i subkulturami.

Objev kouzlo tenisek se vzduchovou kapslí Air Sole prostřednictvím modelu Nike Air Max 95 z kůže, semiše a syntetických tkanin v nadčasovém bílém provedení Essential. Ve sbírce je můžeš mít za něco málo přes 4 000 korun.

Nike Air Max 95 Essential
Zdroj: REFRESHER Market

Nike Air Max Plus 5 490 Kč

Model Nike Air Max Plus přináší zpět legendární tlumení „Tuned“ Air a energické sportovní linie OG provedení z roku 1998. V nabídce REFRESHER Market najdeš tento technicky zaměřený model ve více barevných provedeních, z nichž nás oslovila minimalistická bílá varianta.

Silueta s ostrými tvary má čistě bílý základ z prodyšných textilních tkanin a kontrastní akcenty v mezipodešvi a na patě. Reflexní prvky zvýrazňují logo společnosti Nike i stélku, zatímco bota stojí na bílé mezipodešvi s technologií Air, díky které rychle zjistíš, co je to komfort.

Retail tenisek Nike Air Max Plus v tomto provedení vychází zhruba na 4 600 Kč. Pokud se ti líbí, koupíš je od přibližně 5 490 korun podle požadované velikosti.

Nike Air Max Plus
Zdroj: REFRESHER Market

Asics GEL-NYC „White“ 5 489 Kč

Upozornit chceme i na tyto (nikoli úplně) bílé tenisky s charakteristickým podpisem japonské značky Asics. Vzhled modelové řady GEL-NYC je inspirován moderními běžeckými styly, přičemž pohodlí pod nohama zajišťuje pokročilá patentovaná technologie GEL, která je zárukou kvality již téměř 40 let.

Typ s podtitulem „White“ je zahalen do svršku z kombinace semiše a textilií s atraktivními šedými detaily v podobě loga Asics nebo panelů v mezipodešvi. Jedná se o univerzální tenisky pro každodenní nošení, které budeš milovat. Pokud jsi jejich fanouškem, připrav si 5 489 korun včetně doručení.

Asics GEL-NYC
Zdroj: REFRESHER Market
Doporučeno
Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky 23. dubna 2024 v 16:30

Nike Glide „White“ x NOCTA 6 489 Kč

Místo v seznamu mají také tenisky, na jejichž vzhledu spolupracoval Drake. Představujeme model Nike Glide, který nese podpis značky NOCTA.

Cool novinka s charakteristickým swooshem je inspirována siluetou Nike Zoom Flight 95. Futuristická silueta má textilní svršek, díky kterému je obuv lehčí a prodyšnější. Obsahuje technologii Zoom Air v přední části a disponuje trakcí podrážky GTEK, přičemž stojí na odolné gumové podrážce s metalickými detaily a nápisem NOCTA, který najdeš také na jazyku.

Přestože Nike Glide x NOCTA odkazují na basketbal, rozhodně jsou to i lifestylové tenisky, o kterých je jasné, že je neuvidíš na každém. Jejich cena je přibližně 6 500 korun.

Nike Glide, NOCTA
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance 9060 „Raincloud Sea Salt“ 7 990 Kč

Modelová řada s označením 9060 je nejlepší novinkou v nabídce společnosti New Balance v posledních letech, minimálně v oblasti lifestylu.

Tenisky jsou novým vyjádřením vytříbeného stylu a designu předního výrobce sportovních potřeb, který je založen na neustálém vývoji. Tato svěží silueta reinterpretuje známé prvky, které pocházejí z klasických modelů ze série 99X s futuristickou estetikou a vzhledem typickým pro trend Y2K.

Atraktivní šedo-bílo-béžové provedení se semišovými prvky má příjemný letní vibe, čemuž nahrává síťovaná konstrukce s výrazným logem. Pokud tě verze s podtitulem „Raincloud Sea Salt“ oslovila stejně jako nás, připrav si 7 990 korun a navštiv REFRESHER Market.

New Balance 9060
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Campus „Cream“ x Bad Bunny 8 490 Kč

Portorický raper a lamač ženských srdcí Bad Bunny patří mezi nejvýraznější tváře společnosti Adidas, díky čemuž vytvořil i vlastní edici tenisek Campus. A výsledek je skvělý.

Model Adidas Originals Campus je oblíbený zejména mezi skateboardisty po celém světě, ale díky Bunnymu jej najdeš všude. Novinka si zachovala svůj OG objemný vzhled, přičemž je vybavena moderními technologiemi, díky nimž se v teniskách budeš cítit jako v bavlnce.

Mají velmi měkké polstrování, semišový svršek s koženými, respektive gumovými překrytími a hrají univerzálními světlými tóny. Zatímco retail těchto tenisek byl na úrovni 3 700 korun, nyní se cena jednoho páru vyšplhala až na 8 490 korun. Zda je tato fresh verze OG tenisek hodna své aktuální ceny, necháme na tvém posouzení.

Adidas Originals Campus, Bad Bunny
Zdroj: REFRESHER Market

Air Jordan 1 Low Premium „Elephant Print“ 8 989 Kč

Pokud jsi sneakerhead, siluetu Air Jordan 1 ti nemusíme představovat. Přestože jsou populární zejména verze High, dnes si ukážeme atraktivní nízkou variantu s bílým základem, kterou si zamiluješ.

Model Air Jordan 1 Low Premium „Elephant Print“ se může pochlubit prvotřídním koženým svrškem. Základ překrývají neutrální šedé panely kolem oblasti tkaniček, špičky a paty a kouřově šedé prvky na límci a charakteristickém podpisu swoosh.

Konstrukce tenisek zahrnuje odpruženou mezipodešev s technologií Air a gumovou podrážku s vroubkováním pro lepší trakci na jakémkoli povrchu. Perforace na nártu zajišťuje prodyšnost.

Oficiální prodej této verze skončil v květnu 2021, avšak přes REFRESHER Market limitované tenisky seženeš, a to přibližně za 9 000 korun. Pokud jsi připraven*a, neváhej.

Air Jordan 1 Low Premium
Zdroj: REFRESHER Market

Air Jordan 4 Retro „Pine Green“ x Nike SB 10 490 Kč

Tenisky Air Jordan 4 Retro „Pine Green“ x Nike SB jsme opěvovali už v několika článcích, ale stále je považujeme za nejkrásnější „čtyřky“ v tomto tisíciletí. Proto v našem seznamu nechybí ani dnes.

Tento limitovaný kousek je oslavou dvojice designérů – zesnulého Sandyho Boedeckera a Tinkera Hatfielda. Originální návrh překročil hranice basketbalu a vypadá opravdu božsky. Svršek je pružnější než na OG siluetě, zatímco špice je tvarovaná tak, aby odkazovala na původní verzi z roku 1989. Barevné blokování je lehce rozpoznatelné – zelené akcenty na bílém základě a výrazná gumová podrážka.

Cena těchto basketbalových krásek je vyšší každý měsíc. Proto po nich sáhni, dokud ještě stojí 10 490 korun.

Air Jordan 4 Retro, Nike SB
Zdroj: REFRESHER Market
prohlédni si všechny produkty včetně limitovaných tenisek, které jsou dostupné přes REFRESHER Market
Doporučeno
Móda REFRESHER: Sex-appeal i elegance. Prohlédni si nejlepší jarní outfity známých tváří Móda REFRESHER: Sex-appeal i elegance. Prohlédni si nejlepší jarní outfity známých tváří 14. května 2024 v 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse