Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2024 v 14:00
Čas čtení 3:42
Richard Balog

Móda REFRESHER: Sex-appeal i elegance. Prohlédni si nejlepší jarní outfity známých tváří

Móda REFRESHER: Sex-appeal i elegance. Prohlédni si nejlepší jarní outfity známých tváří
MÓDA MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

Módní inspirace není nikdy dost. Obzvlášť pokud je v podání influencerek či modelek s vytříbeným vkusem.

Venku to v posledních dnech konečně vypadá jako jaro. V případě, že hledáš novou módní inspiraci pro tuto sezónu, jsi na správném místě.

Prohlédni si top 10 outfitů v podání žen, které vědí, jak na to. Zatímco první, „česká“ polovina seznamu je ve znamení sofistikovanosti, minimalismu a elegance, Slovenky vybalily fresh jarní a letní siluety, do kterých se zamiluješ. Takto se oblékly návrhářka Ivana Mentlová, bývalá modelka Zuzana Nováková Stráská či influencerky Petra Macková a Kateřina Očovanová.

Pokud tě baví články o módních trendech, novinkách, celebritních outfitech, limitovaných teniskách nebo inspirativních lidech, kteří vynikají v oděvním průmyslu, umění či kultuře, staň se členem klubu REFRESHER+ a získej přístup bez omezení k celému obsahu na webu.
Doporučeno
Využij jarního výprodeje se slevami až 70 % a doplň svůj šatník o svěží tenisky a streetwearové modely za skvělé ceny Využij jarního výprodeje se slevami až 70 % a doplň svůj šatník o svěží tenisky a streetwearové modely za skvělé ceny 2. května 2024 v 15:30

Ivana Mentlová @ivanamentlova 

Úvod dubnového seznamu věnujeme expertce na všechny druhy obuvi Ivaně Mentlové, která si užila jarní atmosféru v Praze v tomto sofistikovaném outfitu černé barvy. Oblíbená návrhářka nejen domácích celebrit nás tentokrát okouzlila v nadrozměrném saku z dílen módního domu Saint Laurent, širokých kalhotách z vlastního ateliéru a obuvi Chanel.

Výsledný vzhled doplnila o sluneční brýle s želvím vzorem od Phoebe Philo a kabelku Hermès. Cena tohoto luxusního jarního outfitu je téměř 400 tisíc korun. Při troše štěstí najdeš podobné modely za zlomek této astronomické částky v obchodech, jako jsou COS, Massimo Dutti nebo Zara.

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Zuzana Nováková Stráská  @zuzanastraska 

Bývalá modelka, která svými každodenními outfity inspiruje tisíce žen, vytáhla v dubnu tento cool městský vzhled jako vystřižený z módního katalogu. Zuzana Nováková Stráská sladila trendy baleríny se zlatou aplikací kolem kotníků od značky Gino Rossi s minimalistickými modely v nadčasové bílo-černé kombinaci.

Nadrozměrné sako a minisukni doplnila o kontrastní top, koženou kabelku a sluneční brýle v netradičním tvaru. Sexy a zároveň velice elegantní.

Zuzana Nováková Stráska
Zdroj: Instagram/@zuzanastraska

Zorka Hejdová @zorkahejdova

Po kratší přestávce je v našem seznamu i Zorka Hejdová, kterou považujeme za jednu z nejstylovějších Češek. Moderátorka, kterou můžeš znát například z show Love Island, si získala naši pozornost díky této svěží siluetě v bílo-černé kombinaci.

Bílou vestu v boxy střihu od ukrajinské značky Litkovska sladila se širokými černými kalhotami a bílými teniskami z pařížského ateliéru Celine. Výrazným prvkem outfitu je také velká kožená kabelka Bottega Veneta v charakteristické úpravě Intrecciato. Všechno dohromady funguje na výbornou a klidně se můžeš inspirovat.

Zorka Hejdová
Zdroj: Instagram/@zorkahejdova

Alexandra Fráňová @alexfranova

Jak na dokonalý jarní outfit v sofistikovaném městském stylu, ti ukáže i blogerka a influencerka Alexandra Fráňová. Sympatická plavovláska má na fotografii níže prodloužené šedé sako s jemnými proužky v kombinaci s hladkou sukní, obojí od značky Reserved, velmi populární siluetu tenisek New Balance 9060, kterou pořídíš například v online obchodě Footshop, a jako doplněk zvolila ikonickou kabelku s logem módního domu Chanel.

My tento skandinávský minimalismus milujeme, co si o něm myslíš ty?

Alexandra Fráňová
Zdroj: Instagram/@alexfranova

Nikola Soukup Braxatorisová @brixinka

První polovinu seznamu ukončujeme tímto originálním outfitem v podání influencerky Nikoly Soukup Braxatorisové, která si vyzkoušela modely ze společné kolekce značky H&M a korejského návrháře ROKH.

Nikola si z designérské nabídky vybrala dvouvrstvou vrchní vrstvu, zkrácený tílkový top se čtverečkovaným vzorem, dlouhou sukni s výraznými knoflíky, respektive páskem, a černou koženou kabelku s druky. Všechny modely jsou barevně sladěné, což nám je blízké.

Nikola Soukup Braxatorisová
Zdroj: Instagram/@brixinka
Doporučeno
Kosmetické novinky: Objevili jsme letní must-have, cute kolekci Bridgerton i fixu na pihy z drogerky za 60 korun Kosmetické novinky: Objevili jsme letní must-have, cute kolekci Bridgerton i fixu na pihy z drogerky za 60 korun 5. května 2024 v 13:30

Denisa @lov_lifestyle 

Za instagramovým účtem @lov_lifestyle stojí dvojice kamarádek Tereza a Denisa, které mají skvělý módní vkus a jako bonus jsou vtipné. Do tohoto měsíčního seznamu jsme zařadili Denisu, která vyrazila na procházku podél Dunaje v tomto pohodlném outfitu.

Světle hnědý trenčkot od značky H&M sladila se sportovními legínami, metalickými teniskami Golden Goose, které jsou žhavým trendem, mikinou s kapucí, kšiltovkou, kabelkou z dílen módního domu Saint Laurent a se slunečními brýlemi Celine. Nemáme žádné výhrady, naopak vše chválíme – přesně takhle můžeš vypadat cool a zároveň se cítit komfortně celý den.

Tereze i Denise se omlouváme za to, že jsme je zaregistrovali až teď.

Tereza & Denisa
Zdroj: Instagram/@lov_lifestyle

Petra Macková @pepamack

Naopak Petra Macková je „tváří“ našich outfitových výběrů prakticky od začátku a samozřejmě nechybí ani tento měsíc. Na fotografii níže je Slovenka oblečená od hlavy k patě v modelech z poslední kolekce Burberry a uznáváme, že tento sportovní městský vzhled jí sluší stejně jako sofistikované šaty.

Černá zkrácená mikina se znakem módního domu vytváří perfektní kontrast ke kabelce přes rameno a široké světlé kalhoty s bílými teniskami jsou vždy dobrou volbou. Inspiruj se a buď hvězdou ulic. Podobný outfit zvládneš vytvořit i s nižším rozpočtem než Petra.

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack

Tereza Haščáková @ttapple 

Jen slova chvály adresujeme i Tereze Haščákové, která je stejně jako Petra součástí našich módních seznamů od začátku a stále posouvá svůj styl na zcela nový level.

V dubnu ukázala v ulicích Byron Bay tento originální outfit, když sladila basic černé tričko v úzkém střihu s baggy džíny v zajímavém provedení z dílen španělského ateliéru Gimaguas, mokasíny s cvočky a luxusní vintage kabelkou od módního domu Dior. Zkusíš takovou kombinaci i ty?

Tereza Haščáková
Zdroj: Instagram/@ttapple

Katarína Očovanová @katarinaocovanova

Premiéru v měsíčním výběru outfitů má za sebou Kateřina Očovanová. Modelka a influencerka nás zaujala tímto stylovým vzhledem s dávkou sex-appealu, když sladila vintage kožené sako z otcovy skříně s luxusními teniskami s metalickými prvky od Chanelu za více než 25 tisíc korun, bílými ponožkami a velkou taškou Furla. Jednoduchá kombinace, která má vibe a zaujme doslova každého.

Katarína Očovanová
Zdroj: Instagram/@katarinaocovanova

Karolína @karolinashawty

Poslední outfit v dubnovém výběru patří Karolíně, která nás v posledním období téměř denně ohromuje skvělými siluetami. Sympatická tmavovláska přišla na přehlídky během BMD v tomto outfitu po vzoru Kim Kardashian a vypadala opravdu velmi, velmi dobře.

Bílé prodloužené sako vytvořilo sexy siluetu, kterou podtrhl černý krajkový komplet i obuv na podpatcích. Doplňky v podobě futuristických slunečních brýlí a malé kabelky jsou z ateliéru módního domu Balenciaga. Takhle se chodí na přehlídky do první řady. Těšíme se na další Karolíniny outfity, klidně už další měsíc.

Karolína
Zdroj: Instagram/@karolinashawty
Doporučeno
Kde swapnout oblečení, knížky nebo pokojovky? Na udržitelném festivalu v Praze si doplníš skříně o nové kousky Kde swapnout oblečení, knížky nebo pokojovky? Na udržitelném festivalu v Praze si doplníš skříně o nové kousky 6. května 2024 v 16:00
Domů
Sdílet
Diskuse