Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. května 2024 13:30
Čas čtení 3:31
Tereza Šnajdrová

Kosmetické novinky: Objevili jsme letní must-have, cute kolekci Bridgerton i fixu na pihy z drogerky za 60 korun

Kosmetické novinky: Objevili jsme letní must-have, cute kolekci Bridgerton i fixu na pihy z drogerky za 60 korun
Zdroj: Sephora/Kiko Milano/Girogio Armani/Essence/NYX/Kylie Cosmetics/volně k použití
ZDRAVÍ KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI PÉČE O PLEŤ
Uložit Uložené

Tyhle novinky by neměly chybět ve tvé kosmetické sbírce!

Na kosmetickém trhu najdeš tisíce a tisíce značek, které každý den chrlí nové produkty. Jenže ne všechny stojí za to, a proto jsme tu my, abychom ti ukázali ty nejlepší kosmetické novinky.

Tento měsíc nás zaujaly krémové tvářenky od Giorgio Armani, Bridgerton kolekce, s níž přišel brand Kiko Milano, nová podkladová báze od Fenty Beauty, kterou považujeme za letní mush-have, ale také třeba máslový bronzer od NYX, nová tvářenka od Kylie Cosmetics nebo roztomilá meruňková kolekce od Essence, v níž najdeš i fixu na pihy!

Doporučeno
Ovládla Coachellu i srdce jednoho z nejžádanějších herců současnosti. Kde se vzala Sabrina Carpenter? Ovládla Coachellu i srdce jednoho z nejžádanějších herců současnosti. Kde se vzala Sabrina Carpenter? 29. dubna 2024 10:30

Kolekce Kiko Milano tě vtáhne do světa Bridgertonových

Už 16. května na Netflix zamíří třetí série populárního seriálu Bridgerton a kosmetický brand Kiko Milano si pro tebe ku této příležitosti připravil speciální kolekci. Ta nese název Bridgerton a na rozdíl od té od Pat McGrath nezruinuje tvoji peněženku.
 
Kiko Milano zatím bohužel v Česku není a kolekci tak můžeš koupit jen na webu. Výběr tě ale jistě potěší. K dostání jsou čtyři paletky očních stínů, blyštivé balzámy na rty, duo tvářenky s rozjasňovačem, třpytivé lesky na rty, cool linky na oči a mnoho dalšího. Ceny se pohybují od 430 do 705 korun, ale jak se tak říká, za málo peněz dostaneš hodně muziky. Kosmetika Kiko Milano je totiž skvěle pigmentovaná, má neskutečnou výdrž a pyšní se top kvalitou.
 
A pokud ještě váháš, jestli něco koupit, až uvidíš ty obaly, bude rozhodnuto! Kolekce Bridgerton se totiž ponořila do motýlků, květin, zlatých detailů a nechybí ani silueta lady Whistledown.

kosmetické novinky
Zdroj: Kiko Milano/volně k použití

Je lehká, je přirozená, je to must-have

S novinkou tento týden přichází také Kylie Cosmetics, brand podnikatelky Kylie Jenner. Ta na trh uvedla novou tvářenku Powder Blush Stick, která je vegan, cruelty free a dostupná hned v šesti odstínech.

 
Tvářenka je krémově pudrová, lehká, velmi přirozená a jen na jeden tah tvým tvářím dodá krásnou zdravou barvu. Díky své konzistenci se navíc dokonale spojí s tvojí pletí a ty ani nebudeš vědět, že máš něco na tvářích. Kylie si dala záležet také na tom, aby se tvářenka lehce a pohodlně nanášela, aby nedělala zbytečné šmouhy, aby nebyla „patchy“ a aby na tvé pleti vydržela opravdu celý den.
 
Powder Bush Stick je zatím k dostání pouze na webu Kylie Cosmetics, a to za cenu 611 korun. No nekup to!

kosmetické novinky
Zdroj: Kylie Cosmetics/volně k použití

Novinka od Fenty Beauty rozzáří tvůj den

Léto se blíží, a jak jistě víš, vysoké teploty mohou pořádně zamávat s tvým make-upem. S řešením ale přišla femme fatale Rihanna a její značka Fenty Beuty, která na kosmetický trh uvedla novou podkladovou bázi Soft' Lit Naturally Luminous Foundation. Jedná se o rozjasňující, hydratující a jemně zabarvený produkt se středním krytím, který bude tvoji pleť hydratovat, ale zároveň se na ní zamkne a nějaký pot a slunce si na něj rozhodně nepřijdou.
 
Soft' Lit Naturally Luminous Foundation slibuje dlouhou výdrž, střední krytí, hydrataci, jas a měl by být také odolný vůči pocení a vlhkosti. No řekni, není tohle must-have produkt na léto?
 
Novinku od Fenty Beuty koupíš v Sephoře a vybírat můžeš celkem z 50 (!!!) odstínů. A cena? Ta tě možná překvapí. Soft' Lit Naturally Luminous Foundation totiž koupíš už za 990 korun.

kosmetické novinky
Zdroj: Sephora/volně k použití

Dopřej svým tvářím a rtům luxus

S luxusní novinkou přichází také značka Giorgio Armani. Na trh uvedla tekutou tvářenku Luminous Silk Cheek Tint, jejíž složení je inspirované akvarelem. Co to znamená? Každý ze šesti odstínů je vytvořen tak, aby na pleti zanechával rozzářený efekt, aby se pigment lehce vrstvil a aby na tvých tvářích vydržel až 12 hodin.
 
A nejen na tvářích! Luminous Silk Cheek Tint můžeš použít i na rty, čímž si vytvoříš trendy monochromatic make-up look.
 
Kosmetiku Giorgio Armani koupíš v Douglasu a cena této novinky by se měla pohybovat kolem jednoho tisíce.

kosmetické novinky
Zdroj: Giorgio Armani/volně k použití

Pero na pihy z drogerky? Say no more

O slovo se tento měsíc hlásí také novinky v klasických drogeriích. Značka Essence přišla s další trendy kolekcí, která nese název Got a crush on apricots a je snad ještě víc cute než ty předchozí. V kolekci najdeš meruňkový rozjasňovač, tvářenku, houbičku na make-up, nálepky na nehty, scrunchies, ale také třeba lesk na rty, gelovou péči o rty a pero na pihy!
 
To nás úplně dostalo, protože ačkoli jsou pihy velmi hot, žádný drogerkový brand snad s pihovačem ještě nepřišel. A tenhle od Essence navíc stojí jen 60 korun. „Jemné plstěné pero umožňuje snadné vytvoření trendy pihatého looku. Složení odolné proti rozmazání funguje s mnoha tóny pleti,“ hlásají webovky.
 
Ruku na srdce, baví nás celá tahle kolekce a baví nás i to, že je budget-friendly. Nálepky na nehty koupíš za 40 korun, lesk na rty za 70 a nejdražšími položkami jsou tvářenka a rozjasňovač, za které zaplatíš kilo. Sounds good to me, guurl.

kosmetické novinky
Zdroj: Essence/volně k použití

Babe, tenhle bronzer potřebuješ

Poslední novinkou, na kterou se dnes podíváme, je Buttermelt bronzer od NYX. Tenhle bronzer prostě potřebuješ, a to nejen kvůli jeho krásnému minimalistickému obalu. Buttermelt bronzer láká hlavně na svoji texturu, která je sice pudrová, ale zároveň se po tvé pleti bude klouzat jako to máslo.
 
Novinka tvé pleti dodá krásný opálený vzhled a nemusíš se bát toho, že by působil flekatě nebo nepřirozeně oranžově. Produkt je navíc odolný vůči vyblednutí a na tvé pleti vydrží až 12 hodin.
 
V Česku je zatím k dostání pouze šest odstínů, ale bacha, ty se začínají velmi rychle vyprodávat! Tahle novinka od NYX je prostě žádaná a na PinkPandě ji koupíš jen za 259 korun.

kosmetické novinky
Zdroj: NYX Cosmetics/volně k použití
Domů
Sdílet
Diskuse