Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2021 19:16
Čas čtení 1:26
Radim Šlechta

Tento Američan tvrdí, že o panictví přišel s mimozemšťankou. Smiřuje se s tím prostřednictvím svých obrazů

Tento Američan tvrdí, že o panictví přišel s mimozemšťankou. Smiřuje se s tím prostřednictvím svých obrazů
Zdroj: Amazon
NEWS SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

David Huggins ve svých obrazech líčí své sexuální zážitky s mimozemskou přítelkyní. Poprvé se s cizí civilizací setkal jako malý chlapec.

„Když mi bylo 17, ztratil jsem panictví s mimozemskou ženou,“ říká David Huggins v jeho životopisném dokumentu Love and Saucers. Podle Davida ho mimozemšťanka svedla na farmě v Georgii a jejich sexuální pouto údajně pokračovalo až do jeho dospělosti. S mimozemšťany se údajně setkal už jako malý chlapec. Informoval o něm magazín Vice.

Příběh zaujal dokumentaristu Brada Abrahamse, který Davida navštívil v Hobokenu v New Jersey a nechal jej odvyprávět celý jeho příběh. Během svých výpovědí mluví David překvapivě věcně, jako by vlastně o nic nešlo, podobně jako by hovořil o práci. S klidem ve filmu mimo jiné popisuje, že zplodil stovky dětí. Když jemu samotnému bylo 8, s mimozemskými bytostmi se setkal poprvé.

Domů
Sdílet
Diskuse