Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2024 v 16:49
Čas čtení 0:52
Ella Petrová

Novinář oslovil Emmu Stone jejím pravým jménem. Herečku to zaskočilo

Novinář oslovil Emmu Stone jejím pravým jménem. Herečku to zaskočilo
Zdroj: TASR/Jordan Strauss/Invision/AP
OSOBNOSTI EMMA STONE
Uložit Uložené

Hollywoodská hvězda se nedávno nechala slyšet, že by ocenila, kdyby ji lidé oslovovali jejím skutečným jménem. Nyní tak učinil jeden reportér a v herečce to vzbudilo šťastnou reakci.

V Hollywoodu je plno lidí, kteří nepoužívají své vlastní jméno, a Stone je jednou z nich. Tím pádem všechna svá ocenění získala pod jménem, které doopravdy není její. Navíc ji jako Emmu Stone zná celý svět a něco takového se pak těžko bere zpátky.

Doporučeno
V dětství ji šikanovali kvůli vzhledu, pak se stala modelkou. Co všechno jsi nevěděl*a o hvězdě Furiosy Anye Taylor-Joy? V dětství ji šikanovali kvůli vzhledu, pak se stala modelkou. Co všechno jsi nevěděl*a o hvězdě Furiosy Anye Taylor-Joy? 20. května 2024 v 15:00

To vše kvůli tomu, že když se umělec*umělkyně registruje do amerického odborového svazu Screen Actor’s Guild, nesmí mít stejné jméno jako jiný umělec*umělkyně, který*která je již zaregistrovaný*zaregistrovaná. Právě to se oscarové hvězdě stalo. Její jméno nesla slečna z Austrálie, která soutěžila v Next Top Model a již byla ve svazu zaregistrovaná. Tím pádem si herečka musela zvolit jméno Emma.
 
Její skutečné jméno je Emily Stone. To se od Emmy naštěstí zase tolik neliší, ale samozřejmě je jasné, že každý chce, aby se mu říkalo tak, jak se jmenuje doopravdy. O to žádá i Stone. Nedávno se svěřila s tím, že lidé, kteří ji znají lépe, ji tak oslovují.


„Moje jméno bylo bohužel zabrané, takže jsem před lety zpanikařila. Z nějakého důvodu jsem si nyní uvědomila, že už to takhle nechci. Prostě mi říkejte Emily. Chtěla bych být Emily.“
 
Opravdu o tom nevtipkovala. Když ji na filmovém festivalu v Cannes, kde s režisérem Jorgem Lanthimem představovali film Kinds of Kindness, reportér oslovil Emily, její reakce byla báječná. Otočila se k Lanthimovi a zvolala: „To je moje jméno!“

Domů
Sdílet
Diskuse