Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2021 v 19:17
Čas čtení 0:40
Ilona Hobzová

Covid pozitivní žena kvůli vyčerpání nemohla řídit, s dítětem nocovala v autě. Našli ji strážníci

Covid pozitivní žena kvůli vyčerpání nemohla řídit, s dítětem nocovala v autě. Našli ji strážníci
Zdroj: Policie ČR, ilustrační obrázek
NEWS KORONAVIRUS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Záchranářům ji předali strážníci jihlavské městské policie.

Strážníci Městské policie v Jihlavě našli ženu, kterou postrádal její manžel. Pohřešovaná byla pozitivně testovaná na koronavirus. Policisté ji našli i s dítětem v autě u Jihlavy. Žena kvůli vyčerpání nemohla řídit. O případu informoval zpravodaj města. 

„V pondělí 6.12.2021 zavolal na služebnu městské policie muž s žádostí o pomoc. Jeho manželka s malým dítětem odjela vozem předešlého dne do místa jejich dřívějšího bydliště v Pávově u Jihlavy,“ uvedl tiskový mluvčí Radovan Daněk. Žena, která měla pozitivní test na koronavirus, se ale svému muži od odjezdu neozvala

Doporučeno
Sebevražednost v Česku klesá, stále je ale nad průměrem EU. Muži páchají sebevraždy mnohem častěji než ženy Sebevražednost v Česku klesá, stále je ale nad průměrem EU. Muži páchají sebevraždy mnohem častěji než ženy 9. prosince 2021 v 16:11

„Dvoučlenná hlídka strážníků hledala nejprve na místě, kde se osoby měly nacházet, bez kladného výsledku. Při dalším pátrání v uvedené lokalitě, ale strážníci konečně nalezli hledané vozidlo, ve kterém byla pohřešovaná žena i s dítětem, zabaleni do několika přikrývek,“ informoval mluvčí.

Žena nebyla schopná dojet na místo, v autě strávila celou noc. Podle svých slov se necítila dobře fyzicky ani psychicky. Strážníci následně zavolali zdravotní záchrannou službu, která ženu i s dítětem převezla do jihlavské nemocnice. Další informace Policie ČR k případu nesdělila. 

Domů
Sdílet
Diskuse