Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2021 10:57
Čas čtení 1:36
Ondřej Jarůšek

Hvězdy MMA reagují na šokující KO Jakea Paula, který v zápase uspal Tyrona Woodleyho. Další bojovníci se hlásí o zápas

Hvězdy MMA reagují na šokující KO Jakea Paula, který v zápase uspal Tyrona Woodleyho. Další bojovníci se hlásí o zápas
Zdroj: Mike Ehrmann/Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY JAKE PAUL
Uložit Uložené

Jake Paul porazil dalšího bývalého bojovníka UFC a bouřlivé reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

Youtuber a boxer Jake Paul si v noci na dnešek připsal další velmi důležité vítězství v ringu. Mezi šestnácti provazy se mu totiž v odvetě postavil bývalý šampion UFC Tyron Woodley, kterého poprvé Jake Paul porazil na body a tentokrát jej jedním úderem v šestém kole tvrdě knockoutoval.

Doporučeno
VIDEO: Jake Paul tvrdě knockoutoval bývalého šampiona UFC Tyrona Woodleyho VIDEO: Jake Paul tvrdě knockoutoval bývalého šampiona UFC Tyrona Woodleyho 19. prosince 2021 8:30

Tento šokující výsledek nenechal chladným fanoušky ani profesionální bojovníky, kteří na zápas začali ihned reagovat na sociálních sítích. Mnozí z nich se vysmívají právě poraženému Tyronu Woodleymu, který s Jakem Paulem nejenže prohrál hned dvakrát, ale dokonce se od něj nechal uspat.

„Dobrou noc, Woodley,“ směje se například bývalý bojovník UFC Mike Pierce. „Ten zápas byl hrozný, ale to KO se povedlo,“ píše další bojovník UFC Billy Quarantillo. Výstavní knockout šokoval také legendárního Daniela Cormiera nebo Demetriouse Johnsona.

Domů
Sdílet
Diskuse