Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kamila Šebestová Daniel Mikolášik
26. prosince 2021 14:53
Čas čtení 1:25

Wonder Woman Gal Gadot sdílela fotku slovenské cosplayerky. Nevěřila jsem vlastním očím, říká

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Wonder Woman Gal Gadot sdílela fotku slovenské cosplayerky. Nevěřila jsem vlastním očím, říká
Zdroj: so súhlasom M. Michalovičovej

Cosplayerce Mrs. Physiotherapist stoupl počet followerů o dva tisíce.

I superhrdinky se nechávají očkovat. Důkazem toho je příspěvek herecké hvězdy Gal Gadot, která na svém Instagramu sdílela fotografii slovenské cosplayerky Mrs. Physiotherapist. Očkuje se na ní třetí dávkou v kostýmu Wonder Woman.

„Jedna z mých nejoblíbenějších věcí na Wonder Woman je její neuvěřitelný vliv na tento svět,“ napsala herečka Gal Gadot k fotce Mrs. Physiotherapist. „Je úžasné vidět, jak moc ji milujete a jak to dáváte najevo,“ dodala. Slovenské cosplayerce od včerejšího dne stoupl počet followerů o dva tisíce.

20. října 2019 17:23 Čas čtení 0:00 Cosplayerka Mima: Většina mužů mě sleduje kvůli prsům. Naživo se mě však bojí (Rozhovor) Cosplayerka Mima: Většina mužů mě sleduje kvůli prsům. Naživo se mě však bojí (Rozhovor)
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gal Gadot (@gal_gadot)

Miriam Michalovičová (Mrs. Physiotherapist) si na třetí očkování oblékla kostým Wonder Woman, protože očkovat se, podle jejích slov, se nechávají i superhrdinky. V kostýmu Wonder Woman chtěla jít už při první dávce, ale podle jejích slov se „nesetkala s pochopením.“ Nyní se jí podařilo očkovat v převlečení Wonder Woman.

„Jako zdravotnice a ,slovenská Wonder Woman´ bych měla jít příkladem, protože zdraví máme pouze jedno a je třeba si ho chránit,“ řekla Mrs. Physiotherapist pro Refresher.

 

„Nikdy jsem to neviděla tak, že tou fotografií někoho přesvědčuji. Ale byla jsem moc ráda, když mi lidé posílali fotky a zprávy, že už i oni byli na očkování,“ dodala.

Když Gal Gadot sdílela její fotografii na Instagramu se 70 miliony followerů, nejspíš vůbec nechápala, co se děje.

„Když jsem uviděla, že jsi mě Gal Gadot přidala na svůj příspěvek, nevěřila jsem vlastním očím,“ popsala Mima v rozhovoru. „Začalo mi vyskakovat jedno upozornění za druhým.“

Fotku přidala před měsícem a označila na ní Gal Gadot. Herečka ji sdílela až teď.

11. června 2021 12:00 Čas čtení 14:54 Kostýmy bereme jako umělecká díla, říká nejznámější česká cosplayerka Germia. Sex sells, ale já se od toho držím dál (Rozhovor) Kostýmy bereme jako umělecká díla, říká nejznámější česká cosplayerka Germia. Sex sells, ale já se od toho držím dál (Rozhovor)

„Vyhrkla mi i slzička štěstím, protože mnoho lidí mě za tu fotku hejtovalo kvůli očkování,“ řekla nám Mrs. Physiotherapist. „Teď jsem velmi šťastná a poctěná, že jsem zaujala i Gal.“ Dodala, že Gal Gadot je podle ní jedna z nejlepších hereček a v roli Wonder Woman si neumí představit žádnou jinou. 

Miriam Michalovičovou bavilo převlékat se za různé postavy už v dětství. Záliba ji pohltila natolik, že se v roce 2016 začala věnovat cosplayi profesionálně. Od té doby už do svých kostýmů vrazila nemalé peníze. Její doménou jsou zejména postavy z komiksů, především od DC a Marvelu. Kromě cosplaye se věnuje fyzioterapii. Pokud se chceš o Mrs. Physiotherapist dozvědět více, přečti si náš rozhovor.

Domů
Sdílet
Diskuse