Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2021 8:07
Čas čtení 0:38
Ilona Hobzová

Zemřel bývalý poslanec a dopravní expert Stanislav Huml

Zemřel bývalý poslanec a dopravní expert Stanislav Huml
Zdroj: ČTK/Šimánek Vít
NEWS STANISLAV HUML
Uložit Uložené

O skonu svého otce veřejnost informoval Humlův syn.

Ve věku šedesáti šesti let zemřel dopravní expert, bývalý policista, poslanec a zastupitel Brandýsa nad Labem Stanislav Huml. Stalo se tak po krátké nemoci 28. prosince. Na Facebooku o tom informoval jeho syn Stanislav Huml mladší.

„Drazí přátelé, známí a podporovatelé našeho táty. S obrovským zármutkem Vám musím oznámit, že po krátké nemoci nás včerejšího dne 28.12.2021 navždy opustil bývalý policista, bývalý poslanec, otec, děda, manžel, správný a čestný muž –⁠ Stanislav Huml. Poslední rozloučení proběhne v rodinném kruhu. Prosíme o respektování soukromí,“ napsal na Facebooku Stanislav Huml mladší.

Než se začal politicky angažovat, působil Huml u dopravní policie. Stal se dokonce šéfem středočeské dopravní policie. Po odchodu spolupracoval s TV Nova na dopravním zpravodajství.

V roce 2010 se stal poslancem za Věci veřejné. Už v roce 2011 ale ze strany vystoupil a začal spolupracovat s ČSSD, jejich členem se stal v roce 2012. Za sociální demokraty byl do dolní komory zvolen podruhé v roce 2013. Ve volbách 2017 už nekandidoval.

Domů
Sdílet
Diskuse