Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2022 12:07
Čas čtení 0:36
Tímea Krauszová

Německý kanibal dostal doživotí. Bývalý učitel zabil muže, aby na něm uskutečnil své fantazie

Německý kanibal dostal doživotí. Bývalý učitel zabil muže, aby na něm uskutečnil své fantazie
Zdroj: Unsplash/Jonas Augustin/na voľné použitie/ilustračná fotografia
NEWS NĚMECKO
Uložit Uložené

V minulosti si na internetu vyhledával informace o kanibalismu.

Berlínský soud v pátek odsoudil bývalého učitele Stefana R. na doživotí. V roce 2020 zabil muže a na jeho těle se dopustil kanibalismu. Informuje o tom BBC.

Podle soudců svou 46letou oběť zavraždil, aby si na ní mohl zrealizovat své kanibalské fantazie, a tím ukojit i sexuální touhu. Poznali se na online seznamce, kde muž vystupoval pod přezdívkou CanOpener79. Dohodli se na setkání v pachatelově bytě v berlínské čtvrti Pankow s tím, že budou mít spolu sex.

Doporučeno
Brutální vražedkyně Beverley Allitt zabila čtyři děti a dalších 22 vážně zranila. O jejím vraždícím běsnění se dlouho nevědělo Brutální vražedkyně Beverley Allitt zabila čtyři děti a dalších 22 vážně zranila. O jejím vraždícím běsnění se dlouho nevědělo 7. ledna 2022 7:00

Tam své oběti nejprve podal drogy, poté muži podřízl hrdlo a odřízl genitálie, aby je snědl. Tělo oběti po vraždě ještě rozdělil na kusy, které schoval na různých místech ve své čtvrti. Rozvážel je v pronajatém autě. Chyběly jen genitálie.

42letý vrah již v minulosti navštívil různá online fóra, kde byl kanibalismus nosným tématem diskusí. Podle vyšetřovatelů oběť zemřela během několika hodin od setkání, v bytě pachatele našli i pilku na kosti či řeznický nůž.

Domů
Sdílet
Diskuse