Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2022 13:48
Čas čtení 1:03
Radim Šlechta

Na ministerstvu se našla i fotokniha Aleny Schillerové. Pracovníci zjišťují, kdo ji platil

Na ministerstvu se našla i fotokniha Aleny Schillerové. Pracovníci zjišťují, kdo ji platil
Zdroj: Úrad vlády
NEWS ALENA SCHILLEROVÁ
Uložit Uložené

Zalíbení Aleny Schillerové pro fotografii odráží také to, že pracovníci ministerstva našli v budově resortu také fotoknihu v pevné vazbě. Údajně se jednalo o dárek od fotografa.

Po fotkách na Instagramu a Facebooku za necelé dva miliony objevili zaměstnanci Ministerstva financí další pozůstatek po bývalé ministryni Aleně Schillerové z hnutí ANO. Jedná se o třicetistránkovou fotoknihu v pevné vazbě, kde jsou fotky jak z předvolebního období, tak i snímky z doby, kdy již Schillerová resortu šéfovala. Informoval o tom server Neovlivní.

Po Aleně Schillerové zůstala na Ministerstvu financí ještě fotokniha. Ta má třicet stran, je v pevné vazbě a zachycuje někdejší ministryni ve veselé náladě v podzimním listí, portrét s jejím tiskovým mluvčím nebo policistou z její ochranky. Fotografie měl pořídit Petr Kořínek, který pro Schillerovou pracoval ještě před jejím nástupem na ministerstvo.

Domů
Sdílet
Diskuse