Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2022 10:34
Čas čtení 1:13
Radim Šlechta

Prezentace Aleny Schillerové na Instagramu a Facebooku vyšla státní kasu skoro na 2 miliony korun

Prezentace Aleny Schillerové na Instagramu a Facebooku vyšla státní kasu skoro na 2 miliony korun
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ALENA SCHILLEROVÁ
Uložit Uložené

Na pravidelné fotky bývalé ministryně financí se vyhradila částka téměř dvou milionů korun. Plat z toho bral fotograf a kameraman.

Instagramový feed plný profesionálních fotek, ale influencerovi nepatří. Určitě si vzpomínáš na účet bývalé ministryně financí Aleny Schillerové, která na sociálních sítích byla velmi aktivní. A nejen co se informací z práce resortu financí týče. Pravidelně se chlubila nejrůznějšími fotografiemi včetně těch osobní povahy, které podle zjištění serveru Seznam Zprávy vyšla na téměř dva miliony korun ze státní kasy.

Bývala ministryně se na své sociální síti prezentuje jako obyčejná žena a resort financí ještě v minulém roce tvrdil, že si své sítě spravuje Schillerová sama. Ministerstvo financí podle tehdejších tvrzení nezaměstnávalo žádné fotografy a pořizování fotografií mělo být pouze okrajovou činností některých pracovníků.

Domů
Sdílet
Diskuse