Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2022 7:35
Čas čtení 0:50
Tereza Šnajdrová

Ministr zahraničí Lipavský má pozitivní test na koronavirus. Musel do izolace

Ministr zahraničí Lipavský má pozitivní test na koronavirus. Musel do izolace
Zdroj: Česká pirátská strana/volně k užití
NEWS JAN LIPAVSKÝ
Uložit Uložené

Ministru zahraničí Janu Lipavskému (Piráti) v pátek vyšel pozitivní test na koronavirus. Musel nastoupit do izolace, a to v době, kdy Spojené státy každým dnem očekávají vstup ruských vojáků na Ukrajinu.

Ministru zahraničí Janu Lipavskému (Piráti) v pátek vyšel pozitivní test na koronavirus a musel nastoupit do izolace. Ještě ve čtvrtek se přitom šéf resortu zahraničí sešel s myanmarským ministrem pro lidská práva a v uplynulých dnech také aktivně řešil krizi na Ukrajině, informuje Deník N.

Doporučeno
Napětí na Ukrajině dále eskaluje, k odchodu vyzývají další země. Biden bude telefonovat se Zelenským Napětí na Ukrajině dále eskaluje, k odchodu vyzývají další země. Biden bude telefonovat se Zelenským 13. února 2022 16:42

Pan ministr plně pracuje z domova. Na osobních schůzkách, kde není možný on-line přístup, ho zastupují náměstci ministra. V případě agendy bezpečnosti ve východní Evropě je to Martin Dvořák, který vede pracovní skupinu k bezpečnostní situaci na ukrajinských hranicích s Ruskem. Ta se schází každý den už zhruba tři týdny,potvrdila informaci tisková mluvčí Ministerstva zahraničí Lenka Do. 

Domů
Sdílet
Diskuse