Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2022 17:34
Čas čtení 0:44
Kamila Šebestová

U Azorských ostrovů začala hořet loď, která vezla téměř 4000 luxusních aut značek Audi, Bentley či Porsche. Posádka je v bezpečí

U Azorských ostrovů začala hořet loď, která vezla téměř 4000 luxusních aut značek Audi, Bentley či Porsche. Posádka je v bezpečí
Zdroj: Portugalské námořnictvo
NEWS
Uložit Uložené

Portugalská národní pěchota z lodi evakuovala 22 členů posádky.

Ve středu večer začala u Azorských ostrovů hořet loď Felicity Ace. Bylo na ní téměř 4 tisíce luxusních značek aut jako Porsche, Bentley nebo Volkswagen. Loď údajně začala hořet 1400 kilometrů od Lisabonu. Portugalská národní pěchota z lodi evakuovala 22 členů posádky, kteří z ní vyvázli bez zranění, informuje o události stanice CNN.

Na hořící lodi bylo podle informací deníku The Guardian 1100 aut značky Porsche. Další auta na lodi jsou od značek Volkswagen, Audi či Lamborghini. Felicity Ace směřovala z Německa do Ameriky. Počet aut jednotlivých značek zatím není známý.

Jedno z aut značky Porsche patří americkému youtuberovi Mattu Farahovi, který na hořící loď reagoval na Twitteru.

„Právě mi volal můj obchodní zástupce. Mé auto teď hoří na lodi uprostřed oceánu,“ píše Matt Farah o svém porsche, za které podle deníku Independent zaplatil téměř 100 tisíc dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse