Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. února 2022 22:59
Čas čtení 1:22
Martin Mičuda

Legendární Love Wagon se vrátí na scénu v novodobé elektrické podobě

Legendární Love Wagon se vrátí na scénu v novodobé elektrické podobě
Zdroj: Volkswagen
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY ELEKTROMOBILY VOLKSWAGEN
Uložit Uložené

ID.Buzz se jako čistě elektrická alternativa zařadí k novému Multivanu T7.

Když Volkswagen již v roce 2017 ukázal elektrický koncept ID.Buzz, zástupci značky hlásili, že se díváme na téměř hotové designové ztvárnění chystaného elektrického vanu. Ten má být jakýmsi duchovním nástupcem legendárního modelu, který se svého času proslavil v různých provedeních pod označeními Bus, Samba Bus, Bulli či Love Wagon. Vzhledem k tomu, že Němci tuto novinku odhalí už v nejbližší době, na svět pouštějí první oficiální fotografie a informace.

Zatím se sice stále díváme na exemplář s tradičně maskovací fólií, ale pod ní se nachází sériové provedení, jehož tvary si už teď umíme velmi dobře představit. Jak přitom naznačuje již samotné označení, elektrický van se zařadí do nové modelové řady k sourozeneckým modelům ID.3, ID.4 a ID.5. Podle jejich vzoru tedy dostane oblé tvary, krátké převisy nebo navzájem propojené špičkové světlomety iQ.Light Matrix-LED, které mají evokovat lidské oči. 

Volkswagen, ID.Buzz,
Zdroj: Volkswagen
Domů
Sdílet
Diskuse