Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. února 2022 7:00
Čas čtení 1:10
Vojtěch Vanda

MAPA: Sleduj živě letecký provoz nad Evropou. Ukrajině a části Ruska se letadla vyhýbají

MAPA: Sleduj živě letecký provoz nad Evropou. Ukrajině a části Ruska se letadla vyhýbají
Zdroj: Unsplash/Kevin Woblick/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI INVAZE NA UKRAJINĚ UKRAJINA VÁLKA NA UKRAJINĚ ŽIVĚ: VÁLKA NA UKRAJINĚ
Uložit Uložené

Nejen Ukrajina, ale i velká část západního Ruska je momentálně bez běžného leteckého provozu. Doprava se vyhýbá ozbrojenému konfliktu.

Místo toho, aby na Ukrajině přistávala dlouhá dopravní letadla s turisty, honí se nad zbytkem tamních obyvatel bojové stíhačky. Na leteckém radaru, kterým je například i FlightRadar24proto vypadá situace nad zemí v konfliktu velmi netradičně. Díky internetu si však tuto situaci nemusíš představovat, nýbrž ji i reálně vidět. Společně s tím, která zajímavá letadla se pohybují kolem hranic „bezletové zóny“ pro dopravní letadla.

Doporučeno
Sleduj živé záběry z Kyjeva. Takto to momentálně vypadá v hlavním městě Ukrajiny Sleduj živé záběry z Kyjeva. Takto to momentálně vypadá v hlavním městě Ukrajiny 16. března 2022 6:00

Takový obrázek se ukázal všem, kteří si během 25. února našli čas navštívit portál FlightRadar24. Stránka jasně ukázala, jakým způsobem se letadla začaly vyhýbat největšímu státu Evropy.

Domů
Sdílet
Diskuse