Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2022 19:30
Čas čtení 3:30
Richard Balog

Módna blogerka Leonie Hanne je inšpiráciou pre milióny žien a svojím vkusom si získa aj teba

Módna blogerka Leonie Hanne je inšpiráciou pre milióny žien a svojím vkusom si získa aj teba
Zdroj: Instagram/@leoniehanne
MÓDA
Uložit Uložené

Pridaj svojim outfitom život a farby po vzore hviezdy sociálnych sietí, ktorá žije na trase Hamburg – Londýn.

Leonie Hanne – jedna z najúspešnejších módnych blogeriek a influenceriek, ktorá je inšpiráciou pre viac ako štyri milióny žien a svojím jedinečným vkusom si, veríme, získa aj teba. Atraktívna plavovláska žije na trase Hamburg – Londýn a nechýba na žiadnom týždni módy, kde patrí medzi obľúbené tváre fotografov. 

Inak to nebolo ani v poslednom období, keď Hanne žiarila v uliciach New Yorku, Londýna, Milána aj v Paríži. Za krátky čas vystriedala množstvo skvelých outfitov, spomedzi ktorých sme vybrali tie najlepšie. 

Na svoje si prídeš v prípade, že preferuješ nadčasové modely, rada skúšaš nové odvážne strihy a nebojíš sa výrazných kombinácií. Pridaj svojim outfitom život po vzore 33-ročnej hviezdy sociálnych sietí, ktorá má všetky nové trendy naštudované do najmenších detailov. 

Jej profil na Instagrame je plný farieb aj elegantného lesku a oplatí sa ho sledovať. 

Doporučeno
Separ, Yzomandias či Dominika Navara Cibulková. Outfity známých tváří jsou plné luxusu i nadčasových kombinací Separ, Yzomandias či Dominika Navara Cibulková. Outfity známých tváří jsou plné luxusu i nadčasových kombinací 17. března 2022 16:30

Leonie Hanne patrí medzi najodvážnejšie módne blogerky a tento outfit to dokazuje. V newyorských uliciach sa prechádzala v dierovanom modeli šiat od značky Herve Leger, cez ktorý mala prehodené biele sako The Frankie Shop. O kontrast sa postarali žlté doplnky v podobe slnečných okuliarov, kabelky Valentino a topánok Femme LA. 

Outfit pochválila v komentároch aj slovenská influencerka Petra Macková, ktorej minimalistický módny vkus milujeme. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Outfity v podaní Leonie Hanne sú inšpiráciou pre ženy, ktoré preferujú výrazné kombinácie, ale výnimky potvrdzujú pravidlo. Atraktívna plavovláska sa na prehliadku značky Proenza Schouler vybrala v čiernych šatách so strapcami a v čiernom koženom saku.

Domů
Sdílet
Diskuse