Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2022 9:33
Čas čtení 0:55
Jakub Paulík

První fotka ze 3. série Zaklínače a popis očekávaných událostí. Natáčení je již v plném proudu

První fotka ze 3. série Zaklínače a popis očekávaných událostí. Natáčení je již v plném proudu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX ZAKLÍNAČ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

O Ciri má zájem několik mocných vladařů a čarodějů.

Koncem března tvůrci seriálu Zaklínač odstartovali natáčení 3. série. Netrvalo přitom dlouho a fanouškům nabídli první fotografii z placu, na které je vidět Anya Chalotra (Yennefer), Freya Allan (Ciri) a Henry Cavill (Geralt), kteří sedí nedaleko členů štábu a zamrzlého jezera.

Netflix divákům nabídl také první popis děje nové série, který však je poměrně obecný. Ciri se pro své schopnosti, které nedávno objevila, ocitá v nebezpečí. Jelikož jí po krku jdou králové, ambiciózní mágové i různé příšery, Geralt a Yenna se ji snaží ochránit.

Doporučeno
10 nejlepších filmů Dwayna Johnsona 10 nejlepších filmů Dwayna Johnsona 4. dubna 2022 9:30

Společně cestují do Aretuzy a doufají, že v akademii přijdou na to, jak pracovat s jejími schopnostmi. Namísto toho je však čeká zrada. Otázkou zůstává, nakolik zůstanou scénáristé věrni knižní předloze, respektive z koho v konečném důsledku udělají hlavní zápornou postavu.

To, že se nebojí od základů změnit některé důležité postavy, jsme viděli i na příkladu zaklínače Eskela. Toho důvěrně znají zejména fanoušci herní série Zaklínače od studia CD Projekt Red, které v současné době pracuje na zcela nové sáze.

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akční a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse