Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Footshop.
20. dubna 2022 8:30
Čas čtení 2:40
Sponzorovaný obsah

Unisex střihy, komfort a svěží paleta barev. Pharrell Williams představil modely adidas na každý den

Unisex střihy, komfort a svěží paleta barev. Pharrell Williams představil modely adidas na každý den
Zdroj: Footshop.cz
MÓDA ADIDAS ADIDAS X PHARRELL WILLIAMS FASHION TIPY
Uložit Uložené

Spolupráce adidas Originals a Pharrella Williamse pokračuje a přináší stylové unisex modely.

Značka adidas Originals přichází s další kolekcí ve spolupráci se zpěvákem Pharrellem Williamsem. Ani tentokrát nás neochudí o stylové a dobře kombinovatelné basic modely, které jsou pro tuhle kolaboraci typické. Těšit se můžeš na jarní barvy a nový design „Humanrace“ loga. Veškeré kousky jsou genderově neutrální a dostupné pro všechny velikosti. Oblečení ze 100% organické francouzské froté bavlny můžeš už teď pořídit na Footshopu.

adidas, pharrel williams
Zdroj: Footshop.cz

Spolupráce značky adidas Originals a amerického hudebníka Pharrella Williamse už několikrát přinesla modely, na které se nezapomíná. Zahrnuje oblečení s tradičními prvky německého brandu i kousky, které navrhl sám Pharrell. Společnými rysy modelů této spolupráce jsou univerzálnost, šmrnc a netradiční barvy. Nová jarní kolekce se nese v podobném duchu a dokazuje, že i basic modely dokážou na první pohled upoutat pozornost.

adidas, pharrell williams
Zdroj: Footshop.cz

Padne celé lidské rase

Ve světě, kde se bohužel stále řeší, co lidi odlišuje, spíše než to, co je spojuje, vznikla kolekce oblečení s jasným názorem na věc. Heslo „Humanrace“, které najdeš na každém z nových modelů, skvěle vystihuje, že jsme nakonec všichni jen lidi. Premium Basics přichází s updatovaným logem, jemně doplňujícím basic design oblečení.

Každý člověk je jiný, ale adidas Originals a Pharrell Williams vytvořili oblečení, které „sedí celé lidské rase“ bez ohledu na to, jakého jsi pohlaví nebo jakou velikost máš na štítku oblečení. Modely Always On jsou střižené tak, aby seděly každému. Díky využití genderově neutrálního systému Unite Fit adidas je každá položka dostupná ve velikostech od 3 XS do 2XL a sedí tak úplně všem. 

adidas, pharrell williams
Zdroj: Footshop.cz

Jako vždycky adidas Originals myslí také na pohodlí. Stejně jako ostatní kousky z jejich dílny, jarní kolekce je nejen stylová, ale také vytvořená z materiálu, který nebudeš chtít sundat. Oblečení je vyrobené z nejkvalitnější 100% organické francouzské froté bavlny. Přírodní materiál zajišťuje hřejivost, ale i prodyšnost, takže se v něm budeš cítit skvěle za každého počasí.

Chci adidas x pharrell williams
adidas, pharrell williams
Zdroj: Footshop.cz

Ležérnost a styl

Kolekce Premium Basics zahrnuje mikiny s kapucí i výstřihem, tepláky, trička a šortky. Modely se vyznačují jednoduchostí, takže se hodí do každého šatníku a nabízí široké možnosti stylingu. Například jednobarevná trička s jemnou výšivkou zkombinuješ naprosto se vším, ať už dáváš dohromady volnočasový outfit nebo potřebuješ zajímavý prvek pro odlehčení elegantnějšího looku. Všechny kousky dokážeš přizpůsobit svému stylu a v podstatě s nimi nemůžeš nikdy udělat chybu.

adidas, pharrell williams
Zdroj: Footshop.cz

Na domácí pohodu i cool outfit do města oceníš volnější tepláky, které můžeš barevně sladit s vrškem outfitu. U kotníků jsou stažené gumou, takže vypadají dobře v teniskách a můžeš si přizpůsobit jejich délku tak, aby ti v botě nepřekážely. V teplejším počasí je vyměníš za šortky. Stejně jako tepláky mají volný střih, který v kombinaci s kvalitním materiálem znamená maximální pohodlí. Využiješ je na volný čas, ale i do fitka nebo na sport.

adidas, pharrell williams
Zdroj: Footshop.cz

Horní část outfitu dokonale doplní basic tričko nebo oversized mikina. Modely jsou navržené tak, aby upoutaly pozornost i bez výrazných doplňků, ale pokud chceš do looku vnést netradiční prvek, zastrkej si tričko nedbale do tepláků, třeba jen na jedné straně. Jednobarevný základ skvěle rozbiješ výraznou mikinou, kterou si ovážeš kolem pasu nebo přehodíš přes ramena. I klasická all black nebo all white kombinace modelů ale bude vypadat super. Můžeš je nosit oversized nebo víc na tělo – podle toho, v čem se cítíš pohodlně a co koresponduje s tvým stylem. 

adidas, pharrell williams
Zdroj: Footshop.cz

Barvy v duchu jara

Kromě střihu sází adidas Originals na klasiku i co se týče barev. U jarní kolekce nečekej žádnou divočinu, modely jsou jednobarevné, aby skvěle zapadly do jakéhokoliv šatníku. Premium Basics se vyrábí v sedmi dobře kombinovatelných barvách – zlaté, tlumené smaragdové, béžovozlaté, hnědé, světle šedé, černé a off-white. Na Footshopu jsou dostupné čtyři z nich – zlatá, tlumená smaragdová, černá a off-white.

adidas, pharell williams
Zdroj: Footshop.cz

Exkluzivně na Footshopu

Launch Always On kolekce proběhl 7. dubna, takže už teď na Footshopu pořídíš originální kousky a můžeš svůj šatník obohatit o basic, ale přitom nevšední oblečení. Na e-shopu jsou dostupné všechny modely ve čtyřech barvách. Najdeš tam trička, mikiny, šortky i tepláky. Pořiď si oblečení ze super kvalitního materiálu, které ti vydrží a oživí tvůj styl, ať už nosíš cokoliv.

NAKUPUJ NA FOOTSHOPU
Domů
Sdílet
Diskuse